Galatasaray maakt Florin Andone de best betaalde Roemeense voetballer


andonegs2
Galatasaray heeft zich in de afgelopen transferperiode versterkt met Florin Andone van Brighton.
De 26-jarige Roemeense aanvaller heeft een huurcontract getekend waarbij hij 2,5 miljoen euro netto salaris zal krijgen en is hiermee de best betaalde Roemeense voetballer. Althans, dat meldt Sporx. Andone verdient dus 200.000 euro per maand.

Galatasaray heeft Andone voor 700.000 euro gehuurd van de Engelse club Brighton.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (19) 


+: 244
-: 0
R: 1106
Level 5

Serieus, heeft GS echt zoveel geld? Bunlar nasil oduyor bunlari. Bizimkiler Roco ve Lens gibi oyuncular bu kadar para veriyorlar diye cilgin oluyor en dan komt GS en geeft een salaris van 2,5 mill aan een speler waar ik zelf nooit eerder van gehoord heb. Dit gaat echt backfiren op een dag.


+: 296
-: 0
R: 528
Level 4
+3

Ze hebben geen geld daarvoor lol. Ze frauderen keihard met cijfers. Elke jaar wordt dat duidelijker. FC Twente kreeg daarvoor 3 jaar ban voor Europees voetbal.+: 244
-: 0
R: 1106
Level 5
+1

Gast, daarom geloof ik het zelf ook niet. GS en BJK hebben beide de Feda mee gemaakt. Bunlar zor zor sponsor bulyorlar, zoals hun nieuwe Pizza sponsor. Riva verkocht omdat ze gigantisch in de schulden zaten waar ze de rest van het geld niet eens hebben kunnen zien. Bunlar FB gibi herseyi gizliyorlar daarom vertrouw ik ze ook geen meter.


+: 169
-: 0
R: 676
Level 4
+1

Fv Twente heeft een ban gehad vanwege de constructie waarmee ze spelers vastlegde , daarnaast is dit in het geheim gebeurt en pas naar buiten gekomen toen spelers vertrokken , toen bleek dat er een tussenpartij was die 40/50 % opstreek waardoor Twente niks binnen kreeg en verder weg zakte dat kwam door de voorzitter , dat is totaal wat anders dan wat Gs doet , Gs doet deze transfers niet zomaar alles is ingedekt dus maak je geen zorgen , het is juist duidelijk dat Gs op heel ander niveau spelers aantrekt dan bjk of fb doen terwijl die bijna net zoveel betalen , door op die manier te werk te gaan kan je klasse spelers halen anders heb je niks te zoeken in de CL


+: 716
-: 0
R: 2403
Level 5

Gaston (Albayrak) komt met een dikke cheque langs de deuren voor derde rangs voetballers met meerjarige miljoenen contracten.

Elk corrupte scheidsrechters , zaakwaarnemer of voetballers droom. Nu snap ik Babel. Pensioen is binnen!

Riva para moet zsm op want bestuur is toch niet bestuurlijk aansprakelijk.


+: 169
-: 0
R: 676
Level 4

Ja joh Falcao is derde rAngs voetballer en necip is sterspeler ga slapen joh, ik zei toch grootste probleem is de kennis van mensen over voetbal hier heb je weer zo 1+: 716
-: 0
R: 2403
Level 5
+1

Die man gaat jullie met bonussen 25 miljoen kosten.

Wie is deze Roemeen, BBP van Roemenie is door Gala 3 % gestegen door zijn salaris.


+: 273
-: 0
R: 450
Level 3

We betalen maar 7 miljoen meer salaris dan vorig jaar. Paramızı bari kıskanmayın.


+: 244
-: 0
R: 1106
Level 5

Oglum, biz neyi kiskancaz. Ieder club heeft een limiet. BJK heeft heel veel nieuwe spelers kunnen halen en tegelijkertijd ook de oude dure spelers kunnen lozen. Hier door hebben wij de totale salaris budget kunnen verkleinen. GS heeft Falcao eindelijk binnen aan wie ze zoveel geld zullen overmaken en dan heb je nu deze onbekende gast. Laat staan spelers als Lemina, Nzonzi en Serri. Ik denk dat GS niet alles bekend maakt, dat maakt alles zo shady.


+: 169
-: 0
R: 676
Level 4

dat mensen Andone niet kennen zegt genoeg over de voetbalkennis die mensen beschikken , dat is ook een rede om niet reactie te geven op elk commentaar heeft gewoon met kennis te maken en nogal hoop mensen beschikt gewoon niet over de kennis zo simpel is dat+: 244
-: 0
R: 1106
Level 5

Winproducts, kimmis bu Andone? KIMMIS bu adam? Dangalak gibi herkese voetbakennisi yetersiz diye hakin yok. Ne bicim bunalik insan misiniz man.


+: 169
-: 0
R: 676
Level 4

Toffifee Andone is een spits die voornamelijk In Spanje speelde bij villareal Deportivo voordat die naar Engeland vertrok , dat is mijn mening die gebaseerd is op jou reactie oa toffifee, got gibi commentaar veriyon die nergens op gebaseerd zijn


+: 716
-: 0
R: 2403
Level 5

Winproducts zijn statistieken zeggen genoeg, in de Premier League en La liga scoorde hij elk 258 minuten. Daar ga je dan 2,5 miljoen voor betalen aan salaris (terwijl je hem huurt) en je net Falvao hebt gehaald die je tussen de 5 en 7,5 miljoen per jaar gaat kosten.

ps. Met roemenie heeft hij trouwens in 21 wedstrijden maar liefst 1 x gescoord.


+: 28
-: 0
R: 142
Level 3

2.5 mil :facpal: slecht onderhandeld uit stress zeker


+: 18
-: 100
R: 21
Klein kind

Moderator: Alle reacties van deze gebruiker zijn geblokkeerd, omdat hij 100 of meer strafpunten heeft!+: 3321
-: 10
R: 9040
Level 5
+3

Gs is doodziek, corrupt en speelt Russisch roulette..

Als je minstens een gemiddeld IQ hebt snap je dat Gs weer de CL moet halen om niet in de problemen te raken want wat ze uitgeven aan spelers is gewoon ver boven hun budget.

Laat het frauderen maar weer doorgaan


+: 28
-: 0
R: 142
Level 3

Bjk1903 JIJ BENT ECHT GENAAID MAN wondje is nog niet genezen persies als gs niet kampioen was dat bjk kampioen ging worden elke reactie van jou gaat over gs corruptie dit en dat uefa dit en dat jij weet meer over gs dan jou eigen club !! :lol: :lol: nieuwe seizoen is begonnen even ter herinnering


+: 69
-: 0
R: 174
Level 3

Maakte onlangs nog een goal tegen Spanje. Dit is een spits die strijd om elke meter, fysiek mee heeft. Zeg maar een soort van Johan Elmander. Goeie wissel, beter doet die 't goed zodat we hem misschien voor een goedkoop bedrag kunnen halen.


+: 48
-: 100
R: 304
Level 3

Moderator: Alle reacties van deze gebruiker zijn geblokkeerd, omdat hij 100 of meer strafpunten heeft!

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen