“Ik kom van Galatasaray en binnenkort spelen we tegen hen”


diagne
Mbaye Diagne werd in de afgelopen transferperiode door Galatasaray verhuurd aan Club Brugge. De Senegalees heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan op de website van Club Brugge.
“Ik denk dat ik met Club Brugge de juiste keuze maakte. Krepin (Diatta) is een goeie vriend van mij. Hij zei me dat hier goede mensen rondlopen en dat het een goede club is. Daarna vertelde hij mij ook dat ze nog geen wedstrijd hadden verloren dit seizoen. Dus ik dacht: Oké, daar wil ik naartoe. Het is vreemd, want ik kom van Galatasaray en binnenkort spelen we tegen hen. Maar goed, ik ben nu een speler van Club Brugge. Zo gaat dat in het voetbal.”
Artikel delen met vrienden:


Reacties (22) 


+: 1385
-: 10
R: 3030
Level 5
+8

Zou wel grappig zijn als hij zich laat vallen en penalties krijgt tegen GS.


+: 716
-: 0
R: 2404
Level 5
+8

hahaha zou te grappig zijn.

Enige verschil is dat binnen Europa geen Turkse scheidsrechters zijn, Gala heeft geen invloed op die scheidsrechters .+: 136
-: 10
R: 528
Level 4
+3

Jij bedoelt dat diagne swable gaat doen tegen gs.


+: 3322
-: 10
R: 9046
Level 5
+5

Karma is een Fransoos


+: 297
-: 0
R: 529
Level 4
+3

Mbaye Cagne, Mbaye Cagne, koy şu Cincona Hayde Cagne!


+: 5041
-: 0
R: 9708
Level 5
+2

Aynen, Haydi bakalim Diagne kendini gs macinda düsür ve penalty al.+: 1365
-: 0
R: 1722
Level 5
38

'' köpeklerin duasi kabul olsaydi, gökten kemik yagardi ''.

Alle Besiktas supporters op deze site behalve Alba, zijn of dement , of achterlijk.

Misschien is de aanhang van Besiktas nou eenmaal zo vervloekt dom.


+: 1385
-: 10
R: 3030
Level 5
+9

''kedilerin avrupada hakemleri Turk olsaydi, penalti yagardi''


+: 18
-: 100
R: 21
Klein kind

Moderator: Alle reacties van deze gebruiker zijn geblokkeerd, omdat hij 100 of meer strafpunten heeft!


+: 35
-: 0
R: 72
Level 2
+1

Nee dat zeiden Bjklilar niet. Ze accepteerde niet dat 2 scheidsrechters niet meer mogen fluiten omdat ze een fout hebben gemaakt bij Konya - Gs maci!

Dan moeten we elke week paar scheidsrechters weg sturen omdat er bij meerdere wedstrijden fouten worden gemaakt. Als je het alleen bij Gala wedstrijden doet dan worden scheidsrechters bang om fouten te maken bij gala wedstrijden. Dan fluiten ze liever voor hen dan risceren ze niets+: 18
-: 100
R: 21
Klein kind

Moderator: Alle reacties van deze gebruiker zijn geblokkeerd, omdat hij 100 of meer strafpunten heeft!


+: 35
-: 0
R: 72
Level 2
+1

Ik zit hier normaal te praten, je hoeft geen siketas te zeggen , dankje!

Ik wil dat je mij nu elke wedstrijd noemt waar jullie punten hebben verloren! Ik ga ze bekijken ;). Want ik kan elke wedstrijd van 1993, 1996,1997,1998, 2000, 2006, 2008 2018-2019 opnoemen waar ze gala hebben geholpen ;). haluk ulusoy tijden. Maar ik weet 100% dat jij dat niet wilt horen want je zou het niet accepteren. Daarom heb ik het geaccepteerd dat voetbal corrupt is en de grootste clubs alles krijgen wat ze willen en alsnog het slachtoffer spelen.

Maakt mij niet uit. Het heeft geen invloed op mijn persoonlijke leven. Ik volg fanatiek Europa voetbal en NBA :)


+: 35
-: 0
R: 72
Level 2
+3

Yep, al heeft iemand alles bereikt en de top behaald, maar omdat hij voor Bjk is is die dom! Ik denk dat je dit bedoelt.

Alle turkse fanatieke supporters zoals jij zelf.. ( ik reken ook de bjk supporters ) die zijn zo fanatiek dat ze alles zullen zeggen en dom overkomen !

Maar jij hebt het meer over dat ze jou favoriete clubje waar jij je familie voor zou verkopen beschuldigen en dat jij er niet tegen kan en hun allemaal ( en gelijk alle Bjklilar over 1 kam zit te scheren ) dom noemt!

Nogmaals, alle turkse fanatieke supporters zijn te fanatiek net als de fanatieke politieke aanhangers! En mensen die zo praten als jij en niet kunnen discussieren ( Af en toe kan je dat maar alsnog blijf je zo reageren) zijn niet slim genoeg omdat ze zich zelf niet kunnen beheersen en niet beter weten! Anders zou je het negeren. ;)

Nogmaals dit geld voor iedereen maar dit is een reactie op jou 38. Succes met het fanatiek zijn. Je zal jezelf alleen maar pijn doen.. Zonde van je hart om op al deze kindertjes te reageren!

Niet dat ik het niet eens ben met hun, maar ik doe niet mee ;)


+: 1185
-: 0
R: 1200
Level 5
+1

+1 voor jou broer je hebt gesproken


+: 3322
-: 10
R: 9046
Level 5
+4

Fanatiek of niet, tenzij je echt blind bent hebben we allemaal gezien wat er afgelopen seizoen is gebeurd.

Helaas zijn bepaalde Gs fans hier zo dom om telkens met hetzelfde belachelijke argument te komen dat ze na Konyaspor mac Gs hadden benadeeld terwijl de ophef idd was omdat door Gs lobby 2 scheidsrechters opeens op non-actief warden gezet.

Je kunt dit 100x zeggen maar deze blinde Fransozen willen het niet horen. Ze zijn zo gehersenspoeld dat ze vergeten dat ze zelf zo vaak zijn geholpen voor die Konya wedstrijd, maar als zij een keer genaaid worden moet de scheidsrechter ontslag nemen.

Een week voor die Konya mac werd Muslera nog gespaard tegen Antalya uit, waar hij een tegenstander buiten de 16 torpedeerde en rood had moeten krijgen en Cakir net deed of er niks was gebeurd. Vlak voor tijd maakte Donk toen 0-1 met een overtreding.

Toen zei Terim ZELF na de wedstrijd dat scheidsrechters fouten kunnen maken.

Deze figuren zijn het zo gewend dat GS geholpen wordt dat ze het niet kunnen geloven als ze ook een keer genaaid worden. Vervolgens brand heel de media en politieke lobby, bezoeken ze de MHK gebouw en dreigen ze de VAR tapes te onthullen die ze van een snitch hebben gekregen.

Ze doen niet eens hun best om hun corruptie te verbergen.

En wij zouden moeten stoppen om dit te zeggen en net doen of alles weer koek en ei is?

Nooit.+: 75
-: 0
R: 295
Level 3

Hier is helemaal zand


+: 143
-: 0
R: 224
Level 3
+1

Die kontpijn zit wel diep bij die kusbeyinliler, nekader derin soktuysak.

Zouden jullie ons een dienst willen bewijzen en met 200 in de vangrails willen rijden? Dan zijn wij van dit aidsvirus ook verlost.


+: 1385
-: 10
R: 3030
Level 5
+3

Jullie gaan binnenkort in Europa alle varianten SOA's (onder andere wratten op jullie anus) krijgen. Zelfs de gebedjes van jullie imam uit Amerika gaat niet helpen. Die helpen alleen in Turkije.

Zelfs met scheids waren jullie door nieuwkomer Denizli genaaid. Tegen Kayseri 3 rode kaarten. Vervolgens zeggen dat scheids niet partijdig is. Dat noem je karakterloos.


+: 13
-: 0
R: 36
Level 1

Diagne passte niet bij “het systeem” (Geen Systeem :D) van Galatasaray. Hij zou het beter gedaan hebben bij Trabzonspor of Başakşehir, waar ze wel kunnen voetballen zonder scheidsrechters .

Bij Brugge maakt hij wel rond de 20 goals denk ik, İyi futbolcu :)+: 13
-: 0
R: 36
Level 1

Trouwens Fatih Terime 4 maç ceza çıktı en voor zijn hondje 3 maç. Dit betekent dat hij Derby mist.

Nihat Özdemir is streng zo te zien en heeft Fatih Terim op zijn plek gezet!


+: 28
-: 0
R: 142
Level 3

Deze gast gaat een penalty veroorzaken voor gs hij heeft daar 1 mil voor gekregen :peace: :peace: :peace: lang leve corruptie :D :D :D


+: 48
-: 100
R: 304
Level 3

Moderator: Alle reacties van deze gebruiker zijn geblokkeerd, omdat hij 100 of meer strafpunten heeft!

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen