VIDEO: Falcao door duizenden dolenthousiaste fans onthaald in Turk Telekom


ayey
Radamel Falcao heeft woensdagavond voor duizenden Galatasaray-supporters uiteindelijk getekend.
De 33-jarige spits uit Colombia komt over van AS Monaco. Falcao werd woensdagavond gepresenteerd, waar hij door duizenden dolenthousiaste fans werd onthaald. 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (24) 


+: 37
-: 0
R: 123
Level 3
+3

En nu lacht heel de wereld met deze supporters, ze doen alsof ze neymar ofzo binnen gehaald hebben. Wat als hij binnenkort toch geblesseerd wordt, dan gaan de meeste GS supporters zeggen, waarom halen we een oude speler binnen.

ik wens falcao veel succes bij galtasaray, maar tegen besiktas minder succes. en falcao mag onder besiktas eindigen met galatasaray.


+: 593
-: 0
R: 1212
Level 5
+1

Jij bent gewoon jaloers als je dit zulke berichten sturen haha geef eens toe+: 297
-: 0
R: 529
Level 4
+1

Nu is dit goed en slecht. Goede is dat net niet topspelers zoals Falcao in de toekomst ook voor een Turkse team/Gala gaan kiezen. Je krijgt de aandacht die je nooit eerder hebt gehad. Slaagt hij dan wordt hij als de Messiah behandeld. Faalt hij dan als de duivel.

Dit is tevens slecht omdat ze nu vast denken dat Turkse fans ter1ngm0g0len zijn. Aan ons om te de niet-Turken te overtuigen dat GS fans Syriërs zijn.


+: 5726
-: 0
R: 9063
Level 5

+: 37
-: 0
R: 123
Level 3
+3

waarom zou ik jaloers zijn? ik ben trots op mijn club, ik sta altijd achter mijn club in goede en slechte tijden. We hebben misschien geen spits gehaald, maar de transfers die besiktas heeft gehaald kunnen misschien voor een verassing zorgen.

En als ik jaloers zou zijn ging ik hem geen succes wensen bij galatasaray, maar ik hoop dat we boven gs eindigen.


:peace:


+: 5041
-: 0
R: 9708
Level 5

Aynen yaaa. Bunlar herhalde Messi ve Ronaldoyu getirdi zannediyorlar. Ben böyle saçma birşey görmedim. Gelen ölmüş falcao :facpal:+: 5726
-: 0
R: 9063
Level 5

Ik vraag me echt af hoe zijn transfer gaat uitpakken.. Hij heeft geluk dat hij moet beginnen tegen Kasimpasa tegen hun scoort hij wel


+: 5041
-: 0
R: 9708
Level 5

Mensen verwachten veel van hem, maar we hebben gezien wat er met van Persie is gebeurd. Dat kan dede falcao ook overkomen.


+: 5726
-: 0
R: 9063
Level 5

van Persie heeft 40x gescoord in 2 seizoenen lol


+: 4
-: 0
R: 16
Level 1

Falcao kan echt niet wachten om de netten van onze tegenstanders kapot te knallen. Zijn enthousiasme is heerlijk om te zien. Inshallah blijft hij blessure dan kan niemand hem tegen houden geloof me. Zijn wilskracht is zo duidelijk dat men nu al kan zien dat hij alles zal geven voor GS. Zuid Amerikanen kicken op zo n atmosfeer. Ik kan niet wachten tot de competitie herbegint.

En ja voor de supporters van onze tegenstanders is dit een hel. Ik zou me ook slecht voelen als ik zo n speler bij de concurrentie zou zien.+: 244
-: 0
R: 1108
Level 5

Tering, dit is gewoon triest. Falcao heeft zijn beste tijd gehad, ik zeg niet dat hij het slecht zal doen hij zal vast wel veel scoren. Ik denk dat Monaco vast ook blij zijn dat ze van hem verlost zijn want hij verdiende daar ook al een fortuin. Waarom zijn de GS fans zo wanhopig? Ieder club behalve BJK heeft een killer spits kunnen halen. Het is niet zo bijzonder dat Falcao naar Turkije is gekomen.


+: 47
-: 100
R: 35
Klein kind
+9

Moderator: Alle reacties van deze gebruiker zijn geblokkeerd, omdat hij 100 of meer strafpunten heeft!


+: 26
-: 0
R: 117
Level 3

Met heel veel plezier gelezen. Bravo :yegen:


+: 48
-: 100
R: 304
Level 3

Moderator: Alle reacties van deze gebruiker zijn geblokkeerd, omdat hij 100 of meer strafpunten heeft!


+: 716
-: 0
R: 2404
Level 5

Hoe diep triest dat je na 3 maanden proberen eindelijk je versleten 33 jarige Falvao binnen hebt, vorige week hem nog uitkotste omdat het te lang duurde en nu met duizenden ontvangen alsof het Ronaldo is.+: 3322
-: 10
R: 9046
Level 5
+3

Pfff als ze dit al doen bij een versleten Europa League spits als Falcao, wat zou Gs dan wel niet doen als ze Champions League toppers als Pepe en Mario Gomez hadden gehaald?

Dan zou Albayrak een film hebben gemaakt ipv foto en de Gs fans weken op het vliegveld slapen tot de echte wereldtoppers komen.

Kan me ook niet herinneren dat Sneijder of Drogba zo zijn onthaald, dat waren wel ooit wereldtoppers.

Wat zit hier achter? Hebben ze zo lang met saaie spelers gespeeld die totaal niet boeien dat ze met Falcao eindelijk weer een speler met uitstraling hebben waarvoor je naar het stadion komt?

Dit terwijl ze bij Besiktas spelers als Talisca, Gomez, Quaresma, Aboubakar, Sosa etc zagen waar iedere voetballiefhebb er van genoot?

Echt om je te schamen dit.. Stel je voor dat hij het niet kan waarmaken omdat hij te oud en versleten is dan zullen deze beelden terugkomen en je jaren achtervolgen.


+: 1446
-: 0
R: 2175
Level 5

Ik snap je, het is natuurlijk leuk dat grote spelers kiezen voor onze competitie, maar we zien er niet veel van terug. Onze vaderlandse competitie zuigt gewoon.

Galatasaray is de regerend kampioen man, natuurlijk gaan ze hun slag slaan, denk aan onze transfer van Carlos destijds.


+: 944
-: 0
R: 1959
Level 5

Hahahaha echt triest joh al die afgunst. Overduidelijk jaloezie.

:D


+: 3322
-: 10
R: 9046
Level 5
+1

Jaloers op een oude versleten spits die 5 mil verdient terwijl een andere basisspeler 8 ton verdient, jaloers op al die fraude, jaloers op het afgrijselijke voetbal dat Gs speelt, jaloers op de het grote financiele risico dat weer wordt genomen terwijl de Uefa meekijkT..

Ja man je hebt helemaal gelijk+: 18
-: 100
R: 21
Klein kind

Moderator: Alle reacties van deze gebruiker zijn geblokkeerd, omdat hij 100 of meer strafpunten heeft!


+: 1943
-: 0
R: 4609
Level 5

NKBVAS :yeah:


+: 274
-: 0
R: 454
Level 3

Wat voor een triest leven moet je hebben als je onder elke GS-topic moet huilen. Ik zie geen provocatie aan onze kant, niks. We vieren gewoon nieuwe transfers, grote namen. Maar zelfs dat kunnen sommigen niet hebben. Die moeten proberen (en falen) om onze plezier te bederven. Diep, diep triest.


+: 220
-: 0
R: 1016
Level 5
+1

Anladıkda waarom zo overdreven vieren?


+: 13
-: 0
R: 36
Level 1

Ik hoop dat Falcao niet geblesseerd raakt, zodat we van hem in de CL kunnen genieten :yeah:

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen