Hoe groot is de kans dat Diagne de winnende treffer maakt tegen Galatasaray?


agalder
De komst van Diagne naar het Astridpark leek zondag in de ogen van paars-wit nog slechts een formaliteit, maar uiteindelijk gaat Diagne voor 1 jaar op huurbasis spelen voor Club Brugge.

De details van de deal: een huursom van 3,35 miljoen euro, plus een aankoopoptie van 13 miljoen. De Turkse topclub betaalt op haar beurt het loon door van de aanvaller (2,1 miljoen), die straks tijdens de onderlinge confrontaties in de Champions League wel gewoon mag meespelen tegen Galatasaray.

Hoe groot is de kans dat Diagne de winnende treffer maakt tijdens de wedstrijd tussen Club Brugge en Galatasaray?
Artikel delen met vrienden:


Reacties (11) 


+: 662
-: 10
R: 1084
Level 5

Ik verwacht minimaal 2 goals van Diagne tegen zijn tegenstander.


+: 683
-: 0
R: 2047
Level 5

Ik hoop dat GS wel zo slim is geweest om in de contract op te nemen dat die beide wedstrijden niet tegen GS mag spelen anders kan het wel eens verkeerd uitpakken+: 70
-: 0
R: 249
Level 3

Ne konusyonuz hepiniz la. Adam bi bok yapamaz, bizde yapamadigi gibi. Atarsa atsin ama Galatasaray o maçi evinde yener, deplasmanda da berabere kalinir en kotu ihtimalle. Gelmisler bizim fos oyuncuyu birden övüyonuz. Harbi beyinsizsiniz. Dönüp dönüp duruyonuz. Bir tarafta durun hep baska tarafa gecip durmayin. Adam olun adam!


+: 230
-: 0
R: 413
Level 3

Leter we hopen dat deze man opgesteld gaat worden in de basis wanneer we tegen Brugge gaan spelen, ongeacht waar en in welke team hij gaat spelen zal hij geen pepernoot raken, sterker nog je speelt met een man minder..tenzij er een penalty genomen moet worden dan zie ik hem wel een doelpunt maken.


+: 48
-: 100
R: 304
Level 3

Moderator: Alle reacties van deze gebruiker zijn geblokkeerd, omdat hij 100 of meer strafpunten heeft!


+: 724
-: 0
R: 1356
Level 5

Het is gewoon een natuurwonder dat deze sukru-GS nog steeds niet gebanned is.+: 1365
-: 0
R: 1722
Level 5
+2
38

zo een topic waarvan je denkt dat de admin die deze topic heeft gemaakt hoopt dat Diagne in de CL tegen Galatasaray scoort. Waarom zijn er nooit eerder dit soort topics gemaakt ? rezilsiniz siz, aciniz buyuk tabi. Falcao hepinizi s..... kodumun kuslari


+: 5
-: 0
R: 25
Level 1
TFF

Bir kac tane yorum yaptim sitede, en ik zie alleen onpartijdige en onnozele artikelen langskomen. Deze site is echt zonde van je tijd.


+: 28
-: 0
R: 142
Level 3

Haha deze gast is omgekocht om geen doelpunten te maken zodat gs nog el kan halen wel slim van gs hahaha sike var sike


+: 3322
-: 10
R: 9046
Level 5

:facpal:

Ligt eraan wanneer Gs tegen Brugge moet want over een maand weten ze daar ook wel dat Diagne er niks van kan en zal hij niet veel meer spelen..+: 1943
-: 0
R: 4609
Level 5

Ik heb zo een kleinvermoeden dat die voor veel verassingen kan zorgen.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen