"Club Brugge-Galatasaray zit uiteraard nog in het geheugen van het Brugse politiekorps"


arreel
De politie van Brugge is meteen na de loting van de Champions League gestart met de voorbereidingen op de komst van Galatasaray-supporters.

Club Brugge-Galatasaray zit uiteraard nog in het geheugen van het Brugse politiekorps”, zegt korpschef Dirk Van Nuffel. 

“De woelige wedstrijd van 2002 herinneren we ons als een van de moeilijkste ordediensten van de eeuw. Toen werden 600 manschappen ingezet, wat enorm is. Dus ja, de loting zorgt ervoor dat onze voetbalcel al meteen begonnen is met de voorbereiding. We zijn ons ter dege bewust van de impact van zo’n wedstrijd op onze werking. 

“Maar niet alleen de Turkse supporters baren ons zorgen. We kijken ook met argusogen naar Paris St Germain, die even goed enige bezorgdheid opwekt. De harde kern van Paris heeft nu eenmaal een bepaalde reputatie. Over Madrid maken we ons minder zorgen.” De eerste thuiswedstrijd op 18 september is meteen tegen Galatasaray.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (2) 


+: 0
-: 0
R: 17
Level 1

Wie weet waar ik tickets kan kopen Wel Gs vak 8)


+: 5041
-: 0
R: 9708
Level 5

Ik heb al tickets gekocht.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen