'Lecce wil Diagne huren met een aankoopoptie'


adirke
Het is geen geheim dat Mbaye Diagne een nieuwe stap wil zetten in zijn carrière. 

Afgelopen zomer was hij in beeld bij enkele clubs uit het midden-oosten. Volgens de Tuttomercato Sport denken nu de Italianen nog aan hem.

De krant schrijft dat Lecce evenwel niet bereid is om meteen te volle pot te betalen voor de Senegalese spits. Naar verluidt vraagt Galatasaray zo'n 13 miljoen euro voor haar goudhaantje.

Lecce hoopt op een andere manier een regeling te treffen met Galatasaray. De ploeg uit de Serie A wil Diagne huren met een aankoopoptie.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (4) 


+: 716
-: 0
R: 2404
Level 5

Zou als Lecce het volgende bieden:

€ 0,30 huursom en salaris door Gala laten betalen.

Als Lecce hem over wilt nemen moet Gala hun 5 miljoen betalen.


+: 3322
-: 10
R: 9046
Level 5

Hahahahahahaha+: 3322
-: 10
R: 9046
Level 5

Waar zijn al die Diagnelovers nou?

Had ik dit niet voorspeld?

Wordt nu uitgekotst en uitgefloten en moet weg maar niemand gaat hem maar een fractie geven wat Gs hem geeft.

Toen hadden onze Fransen allemaal grote babbels aan het ophangen, nu zijn ze nergens.

Je hoeft geen kenner te zijn om te zien dat Diagne er niks van kan, een amateur die door Gs de loterij heeft gewonnen en waarschijnlijk zelf niet kan geloven in wat voor een droom hij is beland.

‘Joo mor hoj hojft ons kompion gomookt’

Nee dat heeft de MHK gedaan

Over Luyindama en Marcao zei ik ook iets soortgelijks, niet dat ze zo een amateur zijn maar wel dat het matige spelers zijn vooral Luyindama. Ook dat beginnen ze langzaam in te zien.


+: 229
-: 0
R: 413
Level 3

Je had bij de scouting moeten werken in plaats van 24/7 reacties te typen op tv.net, je hebt je roeping gemist kartalingho

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen