VIDEO: De winnende treffer van Adem Buyuk


adeem
Younès Belhanda trok de stand halverwege de tweede helft gelijk en in de 87e minuut bracht Babel de club uit Istanbul aan de leiding. 

Op aangeven van Bilal Basaçikoglu tekende Umut Bulut voor de gelijkmaker, maar in de extra tijd schonk Adem Büyük Galatasaray alsnog de winst.


Artikel delen met vrienden:


Reacties (10) 


+: 5361
-: 0
R: 6582
Level 5

Adem heeft me echt verrast. Wat een heerlijke goal.


+: 11516
-: 0
R: 11710
Level 5
+5

Door wat? Scoren van 1 meter afstand tegen 8 man Kayseri? met behulp van de scheidsrechter die 1 minuut door liet spelen?+: 5361
-: 0
R: 6582
Level 5

Ja. (Tekort)


+: 1943
-: 0
R: 4609
Level 5

Jullie mogen als laatst beginnen over door laten spelen, Fenerbahce heeft 2/3 jaar terug alleen maar dit keer op keer meegekregen. Alhoewel ik je vrij jong schat, dus dat zal je niet mee hebben gekregen.


+: 13
-: 0
R: 58
Level 2

Voor de mensen die weinig to geen verstand hebben van voetbal. Als er 8 min blessuretijd is wordt er MINIMAAL 8 min doorgespeeld. Alles dat tijdens blessuretijd gebeurd komt er bovenop. Benden demesi


+: 3322
-: 10
R: 9046
Level 5
+1

Mustafa Ogretmenoglu heeft mij niet verrast..

Wat een assists+: 48
-: 100
R: 304
Level 3

Moderator: Alle reacties van deze gebruiker zijn geblokkeerd, omdat hij 100 of meer strafpunten heeft!


+: 29
-: 0
R: 65
Level 2
+2

Gozer ff serieus. Word je niet moe vanjezelf? Of söyle soruyum gaat alles goed daar boven in je hoofd?


+: 299
-: 0
R: 892
Level 4

Goed gehandeld van Adem Büyük, mooi op de borst genomen in de lucht uitgehaald. Verdediger was kansloos om voor de bal te komen.
Neemt niet weg dat het wedstrijd met één term samengevat kan worden "Rezalet"... Niet alleen ik zeg dat maar bijna alle kranten. En dan zijn er nog GS spelers die happy zijn met dit soort voetbal - kijk we hebben 3 punten te pakken... Yeah gefeliciteerd met die 3 punten. Hoe ver ga je daarmee komen. Eksikler var takimda, jullie moeten echt aankopen doen in de middenveld en in de verdediging. Nog 2 dagen te gaan hopen dat er serieuze spelers komen.


+: 4
-: 0
R: 16
Level 1

Ik was tegen zijn komst. Maar hij is wel nuttig zo te zien. Voor degene die zagen over de scheids. Ja hij was een ramp. In t algemeen. Emre mor stond geen buitenspel. Een arm mag je niet meetellen in het buitenspel. Dan heb je nog de var die niet ingrijpt? Het stinkt langs alle kanten in die var kamers. Emre mor zijn tweede gele kaart was nog erger dan de buitenspel. In dezelfde minuut voor zo iets nog is geel trekken. Terwijl Emre zich duidelijk terugtrekt?
Feghouli word geraakt. Licht of niet maakt niet uit hij word geraakt tegen zen been. Var komt er niet eens tussen. De scheids was ook een spelletje aan het spelen om het meeste kaarten trekken. Een echte amateur. Turkse scheids zijn gewoon een grap. Zelf met de var maken ze continu fouten. Ofwel kennen ze zelf de regels niet ofwel zijn ze allemaal van a tot z corrupt. Voor een durum tavuk zijn ze om te kopen.

Maar Fatih Terim moet dringend wat tacktiek toevoegen aan onze spel. Zal hij het nooit leren? Ok hij is de meest succesvolle coach van Turkije. Maar waar is zijn tacktiek amk? Het is dat GS altijd spelers heeft gehad die individuele kwaliteit hebben om een wedstrijd te winnen anders zou hij nooit zo succesvol zijn.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen