Voorzitter Monaco: “Falcao naar Galatasaray? Er is weinig veranderd”


falcaogs30
AS Monaco vice-voorzitter Oleg Petrov heeft interessante uitspraken gedaan tegenover de Franse media.
De ervaren bestuurder bevestigde dat men nog steeds in gesprek is met Galatasaray voor de transfer van Radamel Falcao, maar dat er weinig veranderd is.

“Voor de transfer van Radamel Falcao is er weinig veranderd. Ik heb met hem en Leonardo Jardim gesproken. Ik begrijp dat hij wil vertrekken, maar wij moeten aan de inkomsten van onze club denken. Wij zijn bezig om een oplossing te vinden voor de voorhoede. Er is geen akkoord bereikt of er zijn geen afspraken gemaakt. Er zijn nog 2 dagen. Het is niet gemakkelijk. Wij zijn hard bezig. Het is nu nog te vroeg om te praten. Alles is mogelijk. Ik weet niet wat er in de toekomst gaat gebeuren, maar vergeleken met ons laatste gesprek is er weinig veranderd."
Artikel delen met vrienden:


Reacties (5) 


+: 297
-: 0
R: 529
Level 4

Zou zogenaamd begin augustus komen. Gaat misschien helemaal niet komen. Albayrak wordt de zondebok en om geldige redenen.


+: 2
-: 0
R: 24
Level 1

2023 te Yuzunci yillimizda SucukluPizzaSar aya bedava gelecek.+: 299
-: 0
R: 892
Level 4

GS'e para yagacak door dat ze toegang hebben gekregen tot de CL. Nu kunnen ze hem wel 20 miljoen bieden. Als ze dan ook 13 miljoen Diagne verkopen, is de klus geklaard.


+: 297
-: 0
R: 529
Level 4

Ze hebben vorige jaar met CL en titel minder dan 5 miljoen euro winst gedraaid. De kosten van Falcao brengen dat neer. 20-23 miljoen voor 3 jaar bieden is stupide. Dat gaat ze nekken


Diagne verkopen ze ook niet voor meer dan 6 miljoen euro. Dat 13 miljoen is onzin.

Je kijkt te optimistisch. In werkelijkheid is de glas echt half leeg.


+: 2735
-: 0
R: 3456
Level 5

Ah keske gelse, ligimizin yeni çilegi, 10 gol atarsa helal olsun. Slimani yi resmen bundan daha yuksek gormeleri zaten bence yeterli açiklama.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen