Anderlecht wil gedeelte salaris van Diagne betalen


anaby
Diagne is niet helemaal een onbekende voor de volgers van de Belgische competitie.
Anderlecht zou een bod hebben gedaan op de spits van Galatasaray. De Belgen willen een gedeelte(2 miljoen euro) van zijn jaarsalaris betalen. Het bod ligt bij Galatasaray en het is nog onzeker wat er gaat gebeuren.

De Senegalees stond nog op de loonlijst van Juventus toen hij in januari 2014 verhuurd werd aan Lierse. Een jaar later volgde ook nog een uitleenbeurt aan Westerlo. In januari 2018 belandde de aanvaller in Turkije, eerst bij Kasimpasa en nadien bij Galatasaray.

Twintig treffers bij Kasimpasa
Bij Galatasaray ligt Diagne overigens nog tot 2023 onder contract. Vorig seizoen maakte Diagne nog twintig doelpunten voor Kasimpasa. Bij Galatasaray was er voor hem echter geen basisplaats weggelegd. Dat zou hem aan Anderlecht willen verhuren.
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen