Voorzitter Galatasaray: “Wij doen er alles aan om hem (Falcao) binnen te halen”


mustafacengiz22
Mustafa Cengiz, de voorzitter van Galatasaray heeft na de Champions League loting de onderstaande uitspraken gedaan.
“Wij hebben geweldige supporters. Wij hebben 9 spelers gekocht. Ik wil ons niet met onze tegenstanders vergelijken, maar wij hebben maar 1,5 miljoen euro betaald. Wij hebben een afspraak met UEFA. Wij moeten ons aan onze woord en aan de contractuele verplichtingen houden. Wij houden ons hieraan. Onze supporters kunnen hier niet mee leven. Op het land waar wij ons nu bevinden is een voetballer (Radamel Falcao), wij doen er alles aan om hem binnen te halen. Ze hebben broer Abdurrahim heel erg bekritiseerd. Hij werkt met hart en ziel. Wij willen de Galatasaray supporters het beste bieden. Wij zijn binnen 1,5 jaar 4 keer kampioen geworden. Onze supporters moeten geduld hebben. Ze moeten ons vertrouwen.”
Artikel delen met vrienden:


Reacties (11) 


+: 299
-: 0
R: 892
Level 4

:yegen: opa opa :gangnam: falcao


+: 43
-: 0
R: 251
Level 3
T32

Jullie kijken wel een beetje teveel naar leeftijd. Zaten de bedoeling is een goede seizoen en dan hopen op nog een gemiddeld/matig seizoen, bedankt en doei.+: 662
-: 10
R: 1084
Level 5
+3

wij hebben 9 spelers gehaald voor maar 1,5 miljoen len mq

Babel per jaar 2,5 mil len mq Na 3 jaar 7,5 + 2 mil tekengeld= € 9,5 mil Babel
Jimmy Durmaz hetzelfde 3 jaar totaal €3,2 m
Emre Mor: 600k huur, 1 jaar 725k salaris = €1,3
Seri: €2,8m huur 1 jaar salaris= € 1,5m= €4,3m !!!! (voor 1 jaar huur roflmao)
Nzonzi: €3,25m huur + salaris voor 1 jaar!!!!! (+ 1 jaar extra huur voor 500k voor volgende seizoen)
Luyindama: € 5 mil transfergeld + € 1mil per jaar= na 3 jaar € 8 mil.

SubTotaal
€29.25 mil

+ € 20 mil scheidsrechters 2018/2019
+ € 30 mil scheidsrechters 2019/2020
- € 30 mil TFF donatie

Eindtotaal= € 49.25 mil
Ulan artik ligdeki maclari degil kendi taraftarlina karsi bile sike yapiyorsunuz. :lol: :lol: :lol:

Ik dacht ik zoek het ff op voor de lol, op Luyindama na is alles afschuwelijk, Je huurt Seri en Nzonzi bij elkaar voor 1 jaar voor f***** bijna € 10 mil en dan kom je zeggen dat je maar € 1,5 mil aan 9 spelers hebt betaald.

Voorzitters zoals deze verdienen gewoon tering hard geklapt te worden door hun eigen supporters.

Geeft niet paar scheidsrechters fixen en het is zo gefixt.


+: 297
-: 0
R: 529
Level 4
+2

Gemiddelde leeftijd tegen Konyaspor was: 30,0
Basiself 11:
Muslera (33)
Mariano (33)
Marcao (23)
Luyindama (25)
Nagatomo (33, in september jarig)
Nzonzi (30, huur, in december 31)
Seri (28, huur)
Belhanda (29, in januari 30)
Babel (32, in december 33)
Feghouli (29, in december 30)
Diagne (27, in oktober 28)

Dit is hun basis 11. Behalve dat belachelijke claim van 1,5 miljoen euro aan transferkosten hebben ze ook nog is hun financiele situatie te danken aan de ttitel en CL. Ze maken daarmee maar 30 miljoen TL winst. Let op, volgens mijn berekeningen zou GS 75 miljoen Euro aan de CL en de titel hebben verdiend. Dat is 480 miljoen TL. Als je de titel bonussen wegtelt alsook de CL zouden ze maar 120 miljoen TL ongeveer overhouden. Dat is dan minimaal 230 miljoen TL verlies draaien. Dat ze niet goedgekeurd werden door dat stelletje liseli bejaarden was terecht. Financieel schiet Gala niks op. Dat ze dat als succes afbeelden is al helemaal zot voor woorden.


+: 717
-: 0
R: 2407
Level 5
+1

Enige wat Gala goed doet is het omkopen van scheidsrechters , liegen en ze hebben een marketing afdeling die de boel verdraait en mooier laat lijken.

Spelers die nog nooit iets hebben opgeleverd zoals die Luyindama heeft hun 8 miljoen euro gekost. Diagne 13 miljoen euro.
Marcao 4 miljoen terwijl club daarvoor maar 900.000 voor hem over had.

Ga zo maar door. Maar alle media doet alsof alles in goud veranderd wat ze aanraken.

Uit het financiele rapportages blijkt dat ze ondanks alle inkomsten nogsteeds dik verlies draaien. Maar fans geloven liever instragram posts van Gala groepen.


+: 0
-: 0
R: 17
Level 1

Bij de Action zijn tissues in de aanbieding had ik gehoord :-*+: 169
-: 0
R: 676
Level 4

Jullie zijn echt kneusjes meen ik echt , dat Gs zoveel geld heeft uitgegeven heeft te maken dat wij ook dat te besteden hebben, aangezien we kampioen zijn geworden en vorig jaar Europees hebben gevoetbald en dit jaar weer gaan doen maakt het mede mogelijk dat we oa Babel , luyindama nzonzi seri en Falcao kunnen halen , wat Gs aan salarissen betaald heeft bjk en fb jaren lang hetzelfde gedaan of zelfs meer en dat zonder kampioen te worden of gekwalificeerd te zijn voor het CL, Gs zet de volgende stap en dat is Europees iets neerzetten en dat kost gewoon wat als je wilt meedoen, kampioen worden we wel ondanks het slechte begin, maar ene kant heeft dat er ook voor gezorgd dat we nog een aantal spelers halen en een aantal vertrekken wat alleen maar ten goede zal komen van ons spel, dus voordat jullie verder janken maak je maar druk om je eige clubje die ieder jaar weer faalt zowel in de competitie als op Europees gebied


+: 662
-: 10
R: 1084
Level 5

Je eerste en laatste zin zijn complete leugens die je verzint, overigens is je hele post een zin aangezien je geen puntjes hebt gebruikt. :D


+: 169
-: 0
R: 676
Level 4

Is toch mooi kun je in eenkeer doorlezen , is tekenend voor zulke types als jou die op een forum zit te letten of een punt of een komma wel of niet gebruikt is, spring aub van een brug :yip:


+: 143
-: 0
R: 224
Level 3

Dat je je überhaupt drukt maakt over de financiën van je concurrent is al enorm treurig. Blijkbaar is GS toch belangrijker voor jullie dan jullie matige clubje voor ons.

Daarbij is het nooit goed en lopen jullie te haten als een stelletje jaloerse puberale meisjes;
- Falcao komt; yok hij is oud, niet meer goed, veel te duur blablabla;
- Falcao komt niet; Tuurlijk komt zo een wereldspits niet naar GS blablabla;
- Falcao komt; weer zelfde verhaal, yok hij is oud bilmem ne

Size ne gotler bizim paramizdan / oyuncumuzlardan ? Elke dag maar haat berichtjes sturen als een onzekere vmbo’er die zich beter voordoet dan dat hij is.+: 4
-: 0
R: 16
Level 1

Dit bedoel ik dus. Ze zijn meer bezig met Galatasaray dan hun eigen clubje. Ze bestuderen dagelijks GS om over hun te kunnen schrijven. Ze weten zelf hoevaak Fatih Terim met zijn lul schud na het pissen.

Het is echt triest. Topic over fb en bjk zijn ze niet eens zo actief. Maar als ze een topic over GS zien worden ze zo ziek en lijken het wel sletjes die verlangen naar een dikke negerlul.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen