“Galatasaray speelt altijd goed waar men eerlijk is”


mustafacengiz
Mustafa Cengiz, de voorzitter van Galatasaray heeft na de Champions League loting de onderstaande uitspraken gedaan.
“Galatasaray houdt van moeilijke uitdagingen. Als je met een slechte backgammon speler speelt, zal het een slechte pot worden. Galatasaray speelt goed tegen clubs die ook goed spelen. Je ziet het in de competitie, 9 overtredingen, zes gele en 1 rode kaart. Galatasaray speelt altijd goed waar men eerlijk is." 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (10) 


+: 26
-: 0
R: 117
Level 3

Is er een franse bulent yildirim die cl gaat fluiten of zo? Yaptigi vergelijkinge bak.


+: 300
-: 0
R: 894
Level 4

In europa kan je geen scheids kopen dus dat wordt weer met 0 punten naar huis... Misschien dat als Falcao niet komt dat het geld anders gespendeerd kan worden (satin almak).+: 0
-: 0
R: 4
Nieuw

Jij bent grappig bro jouw voorzitter aziz yildirim is in gevangenis beland wegens scheids kopen match fixen. [****] heeft 3 jaar uitsluiting van europese competities gekregen. En je zit hier nog steeds zonder enig bewijs dat gala scheids kopen te bleren. Niet haten jongen.


+: 16
-: 0
R: 38
Level 1

Nolmus yaptiysa? Biz en azindan vatanimizi birde dinimizi satmadik.
Köpek fetöcüler.


+: 253
-: 0
R: 1143
Level 5

Ik denk wat hij bedoelt is teams die dus niet 90 minuten lang achteruit leunen maar gewoon aanvallend voetbal spelen. Je hebt teams als Benfica die het spel doden door tijd te rekken en nog veel meer andere acties. Maar dat doet GS zelf ook in de lig. Maar maak je niet druk, Real en PSG zullen jullie echt mooi voetbal laten zien.


+: 5734
-: 0
R: 9093
Level 5

HAHAHAHAHAHAHAH AHAHAHAHA+: 222
-: 0
R: 1022
Level 5

Bu adam alyarraktan daha çok saçmalıyor


+: 353
-: 0
R: 709
Level 4

Verklaar dan waarom Gala door Augsburg en Fiorentina werd gepakt met 4-1? Of was dat oneerlijk?


+: 11
-: 0
R: 60
Level 2

Waren maar oefenpotjes. ;-) Helaas zijn de Europese wedstrijden van Galatasaray meestal oneerlijk, anders elk jaar minimaal halve finale CL. ;-)


+: 0
-: 0
R: 4
Nieuw

Lol je krijgt 5_0 om je oren van bayern die dan gas terug neemt anders zou het 10 11 worden.je krijgt 5 om je oren van real madrid b eltal .dat was pas oneerlijk ze moesten meer maken.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen