Jean Michael Seri twee wedstrijden geschorst na rode kaart


rodekaart
Galatasaray kan twee wedstrijden geen beroep doen op Jean Michael Seri.
De middenvelder kreeg rood in de thuiswedstrijd tegen Konyaspor (1-1 gelijkspel). De TFF heeft besloten om Jean Michael Seri twee wedstrijden te schorsen. Jean Michael Seri ging hard door op het been van zijn tegenstander. De scheidsrechter gaf rood, na consultatie van de VAR. Ondanks de tien man wist Galatasaray toch uit te lopen naar een gelijkspel. Jean Michael Seri mist hierdoor de wedstrijden tegen Kayserispor en Kasimpasa.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (2) 


+: 299
-: 0
R: 892
Level 4

Mooi, kan hij dan toch meedoen in de derby tegen FB... Laten we hopen dat het een mooi wedstrijd wordt en de beste mag winnen... :P top: top:


+: 1
-: 0
R: 9
Nieuw

Idd succes voor beide teams

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen