Monaco geeft op: Falcao naar Galatasaray kan elk moment bekendgemaakt worden!


sondakikags
Er zijn interessante ontwikkelingen gaande voor de transfer van Ramadel Falcao naar Galatasaray.
L'Equipe meldt dat het bestuur van AS Monaco na een laatste gesprek met trainer Jardin en Falcao heeft besloten om Falcao toch naar Galatasaray te laten vertrekken. Er zit dus niets meer in de weg tussen Falcao en Galatasaray. Of Galatasaray een transfersom moet betalen is niet bekend. L'Equipe meldt dat de transfer elk moment bekend zal worden gemaakt. Meer info volgt ...
Artikel delen met vrienden:


Reacties (18) 


+: 229
-: 0
R: 413
Level 3

Adam geliyor beyler..ssstttt t FALCAO..


+: 11
-: 0
R: 31
Level 1

Hopelijk komt hij niet, 5m pj voor een 33 jarige is gewoon te veel, ik denk ook niet dat hij meer dan 10 doelpunten gaat maken.+: 1385
-: 10
R: 3030
Level 5
+1

Koffers vanuit Amerika zijn dus onderweg naar Frankrijk


+: 662
-: 10
R: 1084
Level 5
+1

Falcao Basaksehire hayirli ugurlu olsun.

Simdiden yazdim hep boyle olur transferler.


+: 35
-: 0
R: 116
Level 3

Dat kan je alleen maar weten als je diep in de hol van Frankrijk bent gekropen.


+: 2
-: 100
R: 80
Klein kind

Moderator: Alle reacties van deze gebruiker zijn geblokkeerd, omdat hij 100 of meer strafpunten heeft!+: 3322
-: 10
R: 9046
Level 5

Pfffffffff

Is je club zo klein dat je 3 maanden achter een 33-jarige versleten spits aan moet rennen, daarvoor heel je club z’n financiële situatie in gevaar moet brengen en ipv over voetbal elke dag over deze transfersoap moet praten?

Sanki Lionel Messi gelecek te takimi kurtaracak.

Böyle yüzsüz kulüp görmedim ya, hoe lager kan je image zakken.


+: 4
-: 0
R: 16
Level 1

Falcao was en is nog altijd een topspits!! Dat het zo lang heeft geduurt vind ik zeer amateur gehandeld van ons bestuur. Voor het zelfde geld stonden we met Falcao nu op nr 1 met 6/6.

Ja hij is 33, ja het is niet de Falcao van enkele jaren geleden. Maar Falcao van enkele jaren geleden is onhaalbaar. Drogba is ook niet op zijn topvorm naar ons gekomen. Hagi ook niet. Sneijder ook niet. Maar deze spelers zijn onhaalbaar voor Turkse ploegen in hun topvorm. Maar ze hebben allemaal zeer uitstekend gepresteerd bij Galatasaray. Dus ik denk wel dat Falcao (als ie uiteindelijk komt) zeer nuttig gaat zijn voor ons.


+: 1385
-: 10
R: 3030
Level 5
+1

Als ze de gevraagde transfersom wit betalen, komt GS in de problemen. Blijkbaar is Monaco akkoord gegaan met gezegende koffers.

Dit verhaal stinkt van alle kanten. De maffiapraktijke n van GS zijn we inmiddels gewend.


+: 48
-: 100
R: 304
Level 3

Moderator: Alle reacties van deze gebruiker zijn geblokkeerd, omdat hij 100 of meer strafpunten heeft!+: 1385
-: 10
R: 3030
Level 5

Zonder scheids worden jullie zelfs door nieuwkomer Denizlispor anaal genomen. De scheids heeft jullie zelfs gematst die wedstrijd.


+: 4
-: 0
R: 16
Level 1
+2

Er is zoveel haat tegen GS. De jaloezie tegen GS op deze site is zo enorm groot. Dit heb ik nog op geen enkele andere forum/site gezien. De fans van bjk en fb hebben meer haat voor GS dan liefde voor hun eigen club. Mensen dit is echt niet gezond. Laat het los, er kan maar 1 de grootste zijn, er kan maar 1 de beste zijn van Turkije. Jaloezie is een ziekte, laat het los. Jullie maken jullie eigen zieker en zieker met de dag. Jullie gaan ongelukkig door het leven omdat jullie haat voor GS te groot is. Accepteer het gewoon en hou jullie liever bezig met jullie eigen clubje. Dan zullen jullie gezonder leven. Al dat stress is voor niets goed jongens.


+: 1385
-: 10
R: 3030
Level 5
+2

Als er geen gelijke kansen zijn wegens fraude, dan is er ook geen sprake van jaloezie.

Er is zeker sprake van haat, maar dat is omdat jullie het voor de rest verpesten. Donder gewoon op uit de competitie zodat we gewoon van voetbal genieten.

Als er bijvoorbeeld geen sprake is van fraude en BJK wordt 20 jaar niet kampioen, dan zal je me niet horen klagen. Zolang het maar fair blijft.


+: 4
-: 0
R: 16
Level 1
+1

En wat met de fraude in 2011? Wat met de bekerfinale? Denk je nu echt dat Turken en fair samen gaan? Geloof me geen enkele van de 3 grote zijn fair. Maar alles als fraude bezien is ook fout. Al twee jaar word je club verkracht in de Arena wanneer het een wedstrijd om de kampioenschap gaat. En ja het is niet fair om verkracht te worden. Maar dat jullie domme spelers 1-2-3 piano spelen en stil blijven staan is hun fout. Ingooi punt speel verder. Bende amateurs.


+: 3322
-: 10
R: 9046
Level 5
+1

Hhahahahaha weer zo een Gs supporter die er niks van snapt of net doet of zn neus bloedt..

NIEMAND IS JALOERS! In tegenstelling tot jullie zijn wij geen fan geworden voor de prijzenkast, we zijn nou eenmaal door dik en dun fan van onze club.

HAAT is er zeker, gek he? Als je met eer en geweten aan het strijden bent en voor de zoveelste keer in de laatste 10 jaar dat ik het intensief volg maak je mee hoe de competitie in het voordeel van GS wordt gemanupuleerd.

Het begint al bij het wedstrijdschema : Gs speelt al jaren de cruciale derby´s in de slotfase van de competitie thuis. Wij hebben de laatste 9 seizoenen de Gs derby steeds uit moeten spelen in de terugronde.

Daarnaast de aanstelling van de scheidsrechters . Gs die de laatste weken van de competitie steeds onbekendere scheidsrechters krijgt omdat ze iedereen op de zwarte lijst hebben gezet.

En dan tijdens de wedstrijden pffff. Te veel om op te noemen, dan ben ik morgen nog bezig maar wat er vorig seizoen aan het einde is gebeurd is te erg voor woorden.

Gs die telkens over de streep werd geholpen, in de derby tegen Besiktas floot Yildirim heel de wedstrijd voor Gs tot ze 2-0 voorkwamen. Rize, Kayseri, etc allemaal gemanipuleerde wedstrijden in de slotfase. En dit allemaal Nadat Albayrak de MHK had bedreigd en Mustafa Cengiz het MHK gebouw had bezocht. Ze doen niet eens hun best om stiekem te doen, het is open en duidelijk. Schaamteloze oplichters.

Dus JALOERS? Nee gappie, niemand is jaloers.
We zijn kwaad omdat jullie corrupte club voor de zoveelste keer de competitie kan manipuleren. Leuk die gemanipuleerde titels, maar niemand erkent jullie als de beste. Eerder als de grootste fraudeclub.+: 4
-: 0
R: 16
Level 1

Wie was de voorzitter van de TFF de laatste jaren? Dan moet je me uitleggen hoe we jullie ex voorzitter kunnen omkopen.


+: 499
-: 0
R: 1822
Level 5

Je kan zeggen wat je wilt maar dit is echt een onnodige transfer er zijn genoeg spitsen met potentie endan haal je een 33 jarige Falcao met een jaar salaris van minimaal 5 mil Turks voetbal gaat echt kapot zo alleen maar oude buitenlanders meeste anadolu teams hebben meer Afrikanen dan Turken in hun selectie pff


+: 220
-: 0
R: 1016
Level 5

Diagne werd ook de hemel ingeprezen toen hij kwam, bi bok olmadı. En nu wordt falcao de hemel ingeprezen, bakalım ne bok yiyecek süper ligde

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen