Petrov: "Galatasaray heeft ons gedisrespecteerd"


olegg
AS Monaco vice-voorzitter Oleg Petrov maakte interessante uitspraken tegenover de Franse media. De ervaren bestuurder bevestigde dat Radamel Falcao voor vijf miljoen euro mag vertrekken.

“Galatasaray moest eerst met ons praten over een transfer van Falcao. De Turkse topclub heeft ons gedisrespecteerd en dat kunnen we niet tolereren. Falcao gaat niet gratis weg.

"Willen ze Falcao graag toevoegen aan hun selectie dan moeten ze vijf miljoen euro transfersom betalen,” aldus AS Monaco vice-voorzitter Oleg Petrov.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (10) 


+: 43
-: 0
R: 250
Level 3
T32

Betaal nou maar gewoon. Kan me voorstellen dat de supporters niet tevreden zijn. Zaten iki senede okadar verirsin adama,is niets eigenlijk die 5 mill.


+: 220
-: 0
R: 1014
Level 5
+1

Volgens mij zei Alyarrak ergens vorige week dat gese en monaco partner clubs waren geworden? Ee o zaman bu ne??+: 716
-: 0
R: 2403
Level 5
+2

Hahahaha groot gelijk heeft hij. Wat denken ze door een foto te posten, tof gaan doen tegen supporters van we gaan hem halen, shirtjes verkopen van hem.

Worst transfer soap evet maar wel super vermakelijk. Betaal die 5 miljoen met je grote bek albayrak. Anders mag je mevlut met falcao shirtjes laten spelen.


+: 2
-: 100
R: 80
Klein kind

Moderator: Alle reacties van deze gebruiker zijn geblokkeerd, omdat hij 100 of meer strafpunten heeft!


+: 8766
-: 0
R: 7806
Level 5
+2

Hahahahahahah noldu cinconlular bundan sonra anca yarrağı alırsınız Falcao’nun :D


+: 724
-: 0
R: 1352
Level 5

Galatasaray en respect kan toch niet samen.+: 3321
-: 10
R: 9040
Level 5
+1

Beschamend

Ik schaam me zelfs als Turk hiervoor kun je nagaan.

Zelfs als dit Messi was moet je niet zo desperate gaan doen om 1 speler, alsof je club niks voorstelt.

Maar we hebben het over een kapotte Falcao die al 2 jaar over the hill is en blessuregevoeli g. Hij is op dit moment weer geblesseerd.

En daar wil je 7 mil per jaar aan geven.. Maar je hebt geen cent voor de transfersom en gaat al foto’s met m nemen en shirts drukken man man man. Dit terwijl je nu al iemand moet verkopen om de FFP regels te respecteren.

Monaco gaat m gratis geven hoor, hap i yuttunuz.

Wat een amateurs.


+: 296
-: 0
R: 528
Level 4

Umarim Falcao için 5 verecek kadar beyinsizlerdir. Sonra Belhanda veya Feghouliyi panikle 5 veya 6 milyona satarlar om de FFP te halen. Half jaar zonder hun beste speler voor een blessure gevoelige Falcao voor 5 miljoen en +-6 miljoen salaris.

Ik wil je eraan herinneren dat Galatasaray maar 4,8 miljoen euro winst draait MET titel inkomen en CL voor 2018-2019. Dat is net kopje boven water. Met zulke transfer gaat zelfs de CL en Titel inkomen van 2019 niet helpen.


+: 43
-: 0
R: 250
Level 3
T32

Bizide rezil ettiler, kesin alsinlar artik.


+: 220
-: 0
R: 1014
Level 5

Umudu falcao ya bağlamışlar zavallılar

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen