Transfervrije Martin Caceres stap voor stap naar Galatasaray


martincaceres
Galatasaray probeert een oplossing te vinden om Falcao alsnog lost te weken van AS Monaco.
Om dat te kunnen doen, moet men een speler verkopen die veel geld oplevert. Er gaan berichten rond dat men Marcao wil verkopen en zijn positie wil vullen met de transfervrije Jose Martin Caceres Silva. Caceres is een goede vriend van Muslera en wil heel graag voor Galatasaray gaan spelen. De 32-jarige centrale verdediger uit Uruguay heeft oa. gespeeld voor Juventus, Barcelona en Sevilla.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (14) 


+: 3322
-: 10
R: 9046
Level 5

Bij elke transfer van Gs gratis een wandelstok


+: 29
-: 0
R: 96
Level 2
+1

Oke dus je verkoopt een van je jongste spelers om falcao van 33 jaar en caceres van 32 te kopen :facpal:+: 1209
-: 10
R: 2303
Level 5
+1

Marcao verkopen zou inderdaad dom zijn. Niet omdat hij onmisbaar zou zijn ofzo, maar als we Marcao dan vervangen met Caceres hebben we nog steeds die kneus van een Ahmet als reserve. Nee bedankt.


+: 4
-: 0
R: 16
Level 1
+1

Caceres is een stabiele ervaren verdediger. Als ze hem kunnen aantrekken met een salaris rond de 1.5m€ zou ik tevreden zijn. Want Luyindama en Marcao hebben concurentie nodig om scherp te blijven.


+: 70
-: 0
R: 249
Level 3

Ik vind dat we Belhanda of Diagne moeten verkopen alz we dat kunnen. Alleen dan kunnen we gerust wedstrijden kijken. Belhanda houd ik liever maar we hebben het geld nodig malesef. En deze man is zeker welkom. Altijd goed om de teamgeest vooral achterin omhoog te gooien..


+: 3322
-: 10
R: 9046
Level 5

Niemand wil Diagne bro.. Niemand die zijn salaris kan betalen.. En meer dan 4 mil transfersom ga je niet krijge+: 70
-: 0
R: 249
Level 3
+1

Helaas bro. Zijn prijs is al overdreven en dan nog zo een salaris. Dan kan je m toch nergens kwijt waar hij minder zal willen verdienen. Hoe dan ook zijn 5 van de 10 transfers niet goed gehandeld en dan ben ik nog positief (persoonlijk) ook..


+: 297
-: 0
R: 529
Level 4

@GS-S.inan

Laat Diagne dit seizoen maar spelen. Niemand die nu nog meer dan 5 miljoen gaat bieden. Als hij meer dan 10 scoort kan je hem voor 7,5 miljoen kwijt in de winter. Zijn salaris is problematisch maar als de CL voorbij is wilt hij misschien niet meer zo graag blijven. Met dat geld kan je Ferreyra van Benfica halen.


+: 75
-: 0
R: 295
Level 3

Elk transferperiode “Caceres stap voor stap naar Galatasaray”


+: 3281
-: 0
R: 5216
Level 5

Dit is de speler die Bayram Tutumlu aan Besiktas wou verkopen ipv Victor Ruiz.
Hij had alles afgesproken met Umut Guner, maar toen Ali Naibi zei dat hii hem niet wou ging Bayram Tutumlu het proberen bij Fatih Terim. Fatih Terim wilt ook niks meer te maken hebben met Bayram Tutumlu dus dit is fake nieuws.+: 3322
-: 10
R: 9046
Level 5

Bayram Tutumlu nun ebesini


+: 297
-: 0
R: 529
Level 4

Mwa. Bayram bey GSde fitne ateşini yakti. Bakalim kim söndürecek.


+: 297
-: 0
R: 529
Level 4

Een blessuregevoeli ge verdediger. Nog erger dan Falcao. Nu vind ik Marcao niet eens de beste verdediger of iets in de top 5. Maar Caceres voor Marcao is zelfmoord. Dan zie je 100% Calik spelen in 10+ wedstrijden want Caceres gaat geen 20 wedstrijden redden.


De fans moeten onderzoeken wat Muslera's rol hierin is. Torpil gibi geliyor sanki.


+: 2
-: 100
R: 80
Klein kind

Moderator: Alle reacties van deze gebruiker zijn geblokkeerd, omdat hij 100 of meer strafpunten heeft!

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen