'Onderhandelingen tussen Al Nasr en Galatasaray zijn gestart om Donk'


aryan
Mbaye Diagne kwam in de winterstop voor 13 miljoen euro over van Kasımpaşa naar Galatasaray, maar het bestuur kan hem nog steeds niet verkopen.
Wegens de FAIR PLAY regels moet Galatasaray een speler verkopen. Volgens NTV Spor heeft Al Nasr interesse in Ryan Donk en zijn beide partijen in gesprek. 

Al Nasr, een club uit Saoedi-Arabië zou een bod hebben uitgebracht van 1,5 miljoen euro. De Turkse topclub eist een bedrag tussen de 2 en 2,5 miljoen euro.

Volgens de Turkse media wil Galatasaray Ryan Donk verkopen zodat de club Radamel Falcao binnen kan halen.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (14) 


+: 3322
-: 10
R: 9046
Level 5

:facpal: :facpal: Alles om geld vrij te maken voor Falcao terwijl ze geen verdedigers en vm hebben


+: 9
-: 0
R: 43
Level 1

Dit zou te dom voor woorden zijn. Na nzonzi en seri heb je voor het middenveld alleen nog donk en selcuk over , voor de verdediging na luyindana en marcao alleen nog ahmet en donk ...+: 18522
-: 0
R: 21308
Level 6
+1

Ik zou Seri terugsturen en mn geld opeisen, wat een flop. Donk doet zijn stinkende best en moet dan verkocht worden voor 1,5/2 miljoen. Yazik gunah


+: 8766
-: 0
R: 7807
Level 5

Precies die, ze worden door alle clubs in Turkije vierkant uitgelachen doordat de transfer van Falcao niet door ging, en daar moet Ryan Donk aan lijden..


+: 716
-: 0
R: 2404
Level 5

hani Diagne 13 milyona gidiyordu... hani falcao geliyordu. Puntje bij paaltje is het allemaal boelshit en verkopen ze donk voor 1,5 mil en halen ze Melvlut Erdinc.


+: 18522
-: 0
R: 21308
Level 6
+2

Vattier: je kan mij niet wijs maken dat een Senegalese topscorer voor minder dan 13 miljoen verkocht wordt len mq+: 299
-: 0
R: 892
Level 4

Diagne gaat nergens heen... GS krijgt hem niet verkocht voor meer dan 4 miljoen. Baskan moet daar voor iets meer brood voor eten om meer dan dat bedrag te verkopen.GS moet i.p.v. aanvaller een verdediger halen.


+: 297
-: 0
R: 529
Level 4

Dat wordt 2 miljoen dollar. Dus 1,8 mil euro ongeveer. Positieve balans maar geen reserve sterke verdediger of verdedigende middenvelder.

Ahmet Çalik it is...


+: 29
-: 0
R: 96
Level 2

Gs is heel dom bezig :facpal: Falcao wordt opgehyped terwijl je beter een jonge spits kan halen met een lager salaris. Donk houden. En een van deze verkopen: Mariano/Diagne/ Belhanda.


+: 143
-: 0
R: 224
Level 3

Wat moet je met 1,5 mio? Je haalt er geen versterking mee en schuift Selcuk hiermee naar een positie bovenin de pikorde?+: 169
-: 0
R: 676
Level 4

Als het goed is worden er 2 spelers gehaald Falcao en nog een middenvelder vandaar dat ze Donk willen verkopen en heeft ook met Diagne te maken die niet verkocht is, maar het zal wel goed komen , het is goed dat dit gebeurt dan kunnen ze nadenken over hoe ze verder willen, want er moet wat veranderen , de probleem ligt niet bij Terim maar bij de spelers dat ze daar persoonlijke foute maken kan je niet afschuiven op Terim dat we verloren hebben en gelijk gespeeld heeft niks met de tacktiek te maken maar met de scherpte van de spelers , je kan als trainer niet meer doen dan aanwijzingen geven hij kan ze moeilijk nog leren voetballen op deze niveau ga je er van uit dat ze de basis al hebben


+: 2
-: 100
R: 80
Klein kind

Moderator: Alle reacties van deze gebruiker zijn geblokkeerd, omdat hij 100 of meer strafpunten heeft!


+: 662
-: 10
R: 1084
Level 5
+1

6 Gun kaldi acele et o zaman.


+: 297
-: 0
R: 529
Level 4

Hocam, niye 6 gun kaldi? :o

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen