"Onze bestuursleden hebben alles gedaan voor Falcao, maar soms lukt het gewoon niet"


fatihterimdenkt91
Fatih Terim, heeft na het duel tussen Galatasaray en Konyaspor de onderstaande uitspraken gedaan.
"Het onderwerp is altijd Falcao. Ik wil iets anders zeggen. Onze bestuursleden hebben alles gedaan. Dat heb ik gezien, maar soms lukt het gewoon niet. Dat komt mede door UEFA. Dankzij UEFA kun je niet alles doen wat je zou willen doen. Ze doen ons zo pijn. Wij denken ook aan de toekomst van Galatasaray. Vandaag staan bijna alle clubs voor de banken. Ze zijn financieel niet goed. Ik heb altijd al gezegd dat ze niet zo moeten doorgaan. Ze zeggen dat ik Falcao niet wil hebben. Wie wil Falcao nou niet? Als het niet lukt, ja dan kunnen wij er niets aan doen. Ok Falcao is een hele goede voetballer, maar wij moeten ook aan de toekomst van Galatasaray denken."
Artikel delen met vrienden:


Reacties (27) 


+: 8766
-: 0
R: 7807
Level 5
+4

O zaman extra bol malzemos radamos falcaos cheedar peynirli aile boy pizza malatasarayıma salatasıyla beraber hayırlı olsun


+: 5726
-: 0
R: 9064
Level 5
+2

Usta, bana bir Radamel Falcao yaninada iki tane gol olsun. Su da aliyim üstüne icerim+: 8766
-: 0
R: 7807
Level 5
+1

Pizzanin üstüne su’mu içilir yegenim :P


+: 5726
-: 0
R: 9064
Level 5
+1

tr.wiktionary.org/.../...

Nasil anlamadin gardas

:P


+: 8766
-: 0
R: 7807
Level 5
+1

Oh, je bedoelt de uitdrukking ervan anladim :peace:


+: 143
-: 0
R: 224
Level 3

“Valt in het water”, waar heb je ze dit horen zeggen?

Het enige wat hij zei is dat het financiële plaatje ook moet kloppen (lees minimale transfer kosten). Deal is nog zeker niet afgeketst.+: 5361
-: 0
R: 6582
Level 5

Fatih Terim: Konu hep Falcao ama ben esasında başka şeyler söylemek istiyorum. Başkanımızın, yönetimimizin ellerinden geleni yaptığını görüyorum ama bazen olmuyor. Olmamasının sebepleri var. UEFA'nın kuralları var. Bütün kulüpler bankaların önünde sıraya giriyor. Galatasaray'ın geleceğine dikkat etmeliyiz. Bu benim için önemli. Falcao'yu istemeyecek bir hoca var mı? Tabii ki istiyorum, böyle bir değerli oyuncuyu almak için uğraşıyorlar. Olursa olur, olmazsa yapacak bir şey yok. Üstüne basa basa söylüyorum: Başkan ve yöneticilerimiz çok uğraşıyorlar. 1 hafta içinde sadece Falcao değil başka şeyler de olabilir. Keşke olsa...


+: 5726
-: 0
R: 9064
Level 5

Dankzij UEFA? Het is dankzij slecht financieel beleid bij de clubs.


+: 43
-: 0
R: 250
Level 3
+2
T32

Als het echt niet doorgaat, baya rezil oldunuz. Echt amateuristisch gehandeld


+: 1385
-: 10
R: 3030
Level 5
+1

Hic degilse onun yerine onu benziyene getirsinlerde, formalar bosuna gitmesin+: 3322
-: 10
R: 9046
Level 5
+3

:end:

Gs zal nog wel een spits huren, maar Falcao gaat het niet worden

Beschamend, die Albayrak is niet alleen een corrupte fraudeur maar ook nog een amateur.

Vorig jaar met die Alan en nu met Falcao, en over Diagne ga ik helemaal niet meer hebben.


+: 32
-: 0
R: 96
Level 2
+1

Ja meneertje Terim en Cengiz, ga je maar eens afvragen WAAROM Uefa je zo erg pijn doet. Makkelijk om de schuld te geven aan anderen.
Wat ben ik blij dat deze transfer niet is gebeurd.

#TerimIstafa
#YönetimIstafa


+: 47
-: 100
R: 35
Klein kind
+3

Moderator: Alle reacties van deze gebruiker zijn geblokkeerd, omdat hij 100 of meer strafpunten heeft!


+: 32
-: 0
R: 96
Level 2
+2

Dit is toch geen voetbal meer? Elke wedstrijd moeten we maar hopen dat we winnen, zo niet, hopen dat we een punt meepakken. Dit duurt veel te lang. Wat betreft het bestuur ook. Vorig seizoen in de zomer zoveel beloftes voor een spits, eindstand haal je Diagne voor 15 (!) miljoen in de winter. Niet goed genoeg gebleken en nu worden er weer beloftes gemaakt, waar ik sowieso niet achter sta, maar ze proberen ons aan het lijntje te houden. Genoeg geweest man. Al dat geld die we hebben gemaakt op Ozan, Garry, Gomis en Fernando zijn gewoon letterlijk naar de prullebak of eigenzak gegaan. Dit kan toch niet verder.


+: 3322
-: 10
R: 9046
Level 5

GsUltraaslan

De basis zou voetbal moeten zijn, maar dat is er niet.. Bij Gs is Ruh, druk op de tegenstander en scheidsrechter zetten en politieke spelletjes achter de schermen en in de media de basis en daarna komt pas het voetbal. Ama ruhlar hasta..

Gs fans worden voor de gek gehouden met prijzen terwijl ze heel het jaar zelf zien wat voor voetbal er gespeeld wordt.+: 297
-: 0
R: 529
Level 4

GSUltraslanGS

Dit heb ik sinds 2014 gezegd, Terim is bagger. Mancini of zelfs Prandelli kon iets beters geven. Mancini kreeg geen tijd en Prandelli geen goede spelers als Mancini. Terim heeft alleen motiverend effect op spelers. Dat en dreigen tegen de scheidsen. Zijn vriendschap met Mehmet Agar is daar het bewijs van. Tactisch heeft hij 0 te bieden.

Wat Gala kan doen is zsm Terim lozen en een buitenlandse GOEDE coach halen. Eentje met tactiek. Al is het Pereira. In ieder geval krijg je een systeem terug. Zolang Terim blijft wordt de schade voor GS groter.


@BJK1903Kartal/Erkan

GS heeft een corrupte ziel puur door Terim en Albayrak. Zodra die twee weg zijn is Gala weer een normale club. Normaal als in, ze zullen niet gauw frauderen.


+: 297
-: 0
R: 529
Level 4
+3

Karamel Falcao geldi mi?


+: 5041
-: 0
R: 9708
Level 5
+1

Aynen yaa madida kardeş. Bu falcao'nun kardeşi yok mu? Kız kardeşi de olabilir.


+: 3322
-: 10
R: 9046
Level 5

Dus soyledigim gibi

Hayaller Falcao gercekler Malcao+: 716
-: 0
R: 2404
Level 5
+1

Whahahahahha wat een schande dit. Op het vliegveld zeggen dat hij hem nu gaat ophalen, 2/3 maanden wordt er al in de media gezegd dat hij elk moment kan tekenen, met hem op de foto gaan om daar al SHIRTJES met zijn naam te verkopen.

Ik blijf het jammer vinden als de deal niet door gaat. 3 jaar x 7 miljoen was het einde geweest van Gala.


+: 1365
-: 0
R: 1722
Level 5
38

Abdurrahim Albayrak moet zo snel mogelijk zijn ontslag indienen, vuile bloedhond dat hij is.

Oyunculara yalakalik yapmaktan baska bir boka yaradigi yok.

Als je Falcao niet kan binnenhalen, waarom deel je dan een foto met hem op social media ?

Butun takimin '' kimyasini '' bozdun met Falcao, de twee gelijkspellen mogen ze ook op zijn buik schrijven.

#Istifadabirhizmettir.


+: 3322
-: 10
R: 9046
Level 5

2 gelijkspellen?


+: 297
-: 0
R: 529
Level 4

Dat van Albayrak is laten zien dat hij iets kan. Wat stupide is gezien GS Falcao moest halen en Monaco meer kon vragen. Ik weet 100% dat Ahmet Bulut zich kapot geïrriteerd heeft aan Albayrak. Ahmet had hem wel kunnen halen voor 16 augustus.


+: 299
-: 0
R: 892
Level 4

Bu ne len, adam transfer baslamadan once fotraf cekliyor.. iki ay sonra transferde gelmiyor...Gecm is olsun GSliler.. :facpal: :facpal:


+: 297
-: 0
R: 529
Level 4

Herifinki gösteriş. "Bak ben Falcao'yu ayarlayacam" hesabi. Natuurlijk kunnen wij niet op tegen de hoge IQ van Apo. Maar de voorzitter van Monaco heeft 1 IQ punt hoger. Daar kan Apo niet tegen op.+: 21
-: 0
R: 96
Level 2

Gidin Falcao adinda birini bukun futbolcu olmasina gerek yok. Enazindan basilan formalara yazik olmaz apoda nak falcao getirdim size diyebilsin.
Falcao isi yatmis olabilir yada yatmamis. Eger gelip bi diagne 2.0 olacaksa bak ozaman senlige. Bu senede gs ile dasssagg gecelim fb ile alistik zaten. Beter olun ammmqkkk biz ayin sonunu zor getirirken bok gibi para car cur eden klupler cehennemin dibine


+: 4
-: 0
R: 16
Level 1

Het zou een grote schande zijn voor GS als ze Falcao niet halen. Zeker na wat Albayrak allemaal heeft gezegd en gedaan (foto).
De turkse media hebben Falcao al 2354x falcao laten landen in Istanbul.
Een paar keer zelfs met een helikopter in de Arena.

Maar zelf denk ik dat hij wel gaat komen. GS moet wel iemand eerst verkopen en dat is het grootste probleem. Niemand wil Diagne. En Terim wil Belhanda niet verkopen.

Ik zou persoonlijk Diagne zelf met verlies verkopen. 7/8 miljoen als ze dat nog kunnen krijgen moeten ze tevreden zijn.

Falcao en zijn vrouw flirten nog elke dag met de supporters van GS. Met Falcao zijn ze al rond. Het is Monaco dat het probleem is.

En een Falcao ook op deze leeftijd gaat de turkse competitie kapot maken.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen