Jean Michael Seri krijgt rood na forse overtreding


jeanmichael
Galatasaray heeft de tweede rode kaart van het seizoen binnen.
In de eerste speelweek kreeg Marcao een rode kaart tegen Denizlispor en vanavond kreeg Jean Michael Seri een rode kaart. In de 73e minuut maakte de kersverse transfer van Galatasaray een forse overtreding tegen zijn tegenstander. Eerst kreeg hij een gele kaart, maar na het bekijken van de VAR-beelden kreeg hij uiteindelijk toch rood. Hierdoor mist hij de wedstrijd tegen Kayserispor.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (7) 


+: 29
-: 0
R: 96
Level 2

Deze topic is sneller dan Mbappe.


+: 3322
-: 10
R: 9046
Level 5
+1

Deze man kost Gs 5 miljoen voor 1 seizoen

Wat een ramp+: 125
-: 0
R: 354
Level 3
+1

waarom denk je dat fullham hem liet gaan


+: 716
-: 0
R: 2404
Level 5

Over twee maanden wordt hij uitgekotst door de gala fans en roepen ze dat ze hem nooit wouden.


+: 28
-: 0
R: 142
Level 3

Vol terechte rood kaart ik had meer vewacht van deze speler wat is zijn spel acgteruit gegaan :own:


+: 299
-: 0
R: 892
Level 4

Rood vind ik beetje overdreven, ze gingen beide op de bal af en Seri kwam ongelukkig op de been van de speler. Geel was wel terecht geweest, rood is overdreven. Kijken hoeveel wedstrijden hij er niet is. Wel triest voor GS dat ze nu weer met 10 man spelen, en dan ook nog scheids mee hebben. Slechte start van het seizoen voor GS. Waar komt me dat bekend voor (gulme komsum basina gelir)... Alle GS fans heel veel succes met herstel!+: 220
-: 0
R: 1016
Level 5

Wat als hij de been brak van de tegenspeler? Hij komt met de noppen in. Overal ter wereld is dit rood.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen