Steven Nzonzi: “Ik had geen moeite om een keuze te maken”


nzonzi
Steven Nzonzi, de nieuwe transfer van Galatasaray heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
“Iedereen heeft mij geholpen om te wennen aan mijn nieuwe club. Wij zijn net een familie. Ik wil ze allemaal bedanken.  Galatasaray heeft een goed elftal en ze hebben kwalitatieve voetballers. Ik had geen moeite om een keuze te maken. Het was eigenlijk heel gemakkelijk. Ik heb niet met Cengiz gesproken. Ik handel meestal zelf. Iedereen denkt anders over bepaalde dingen. Ik weet dat Fatih Terim een belangrijke trainer is. Ik weet dat hij hele grote successen heeft geboekt. Ik zal alles doen wat hij van mij vraagt. Galatasaray heeft een geweldige supportersgroep. Dat heb ik vaak van andere voetballers gehoord. Ik spreek ook dezelfde taal als Younes Belhanda en Sofiane Feghouli.”
Artikel delen met vrienden:


Reacties (4) 


+: 34
-: 0
R: 133
Level 3

Voordat anderen het zeggen:

Je spreekt dezelfde taal als de gehele selectie!!1! Fransizlar GS!


+: 274
-: 0
R: 462
Level 3

Besiktas heeft als ze Gonalons halen evenveel Fransen als GS, FB, Basaksehir en Trabzon bij elkaar.+: 725
-: 0
R: 1360
Level 5

Weer een Fransoos?


+: 43
-: 0
R: 251
Level 3
T32

Niet janken. Hij praat gewoon goed. En gaat ook goed uitpakken. Gor bak.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen