Fatih Terim verandert het systeem na nederlaag tegen Denizlispor


fatihterimboos2
Na de 2-0 nederlaag tegen Denizlispor wil trainer Fatih Terim het systeem gaan veranderen bij Galatasaray.
Verwacht wordt dat de kersverse transfer Steven N'Zonzi op de nummer 6 positie gaat spelen. Hiernaast gaan Belhanda en Jean Michael Seri op het middenveld spelen. Terim wil Jean Michael Seri zowel aanvallend als verdedigend gaan inzetten. Gezien Sofiane Feghouli weer volledig is hersteld is er ook een kans dat de Algerijn weer ingezet kan worden. Tussen Mariano en Şener Özbayraklı heerst er een grote strijd en men weet nog niet wie er gaat winnen. Beide spelers willen heel graag op de rechtsback positie gaan spelen. Hiernaast wacht Galatasaray nog steeds op de komst van Radamel Falcao.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (6) 


+: 5726
-: 0
R: 9064
Level 5
+4

Fatih Terim heeft geen systeem, het is gewoon vechten op de zijlijnen en dreigementen maken..


+: 0
-: 0
R: 1
Nieuw

Aynen dogru soyledin+: 3322
-: 10
R: 9046
Level 5

Idd je haalt de woorden uit mn mond Feridun

Welk systeem?


+: 136
-: 10
R: 528
Level 4

Systeem met matige spelers als adem, babel en sener. :facpal:


+: 499
-: 0
R: 1823
Level 5

Mariano > out

Gozer laat zijn man lopen en wandelt gewoon rustig terug en zijn voorzetten slaan gewoon nergens op is ook de snelste niet meer geef Sener een kans hij zal het echt niet slechter doen


+: 1209
-: 10
R: 2304
Level 5

Eerder Nagatomo out. Mariano heeft tenminste nog wat balcontacten en combinaties met Feghouli, Naga speelt lekker verstoppertje ofzo. Graag Linnes links.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen