Petrov over Falcao: "Hij moet zijn contract respecteren"


olegos
Er zijn veel geruchten rondom Radamel Falcao dat hij op weg gaat naar Galatasaray. 

De profvoetballer zou transfervrij of met transfersom overgenomen kunnen worden door de Turkse topclub Galatasaray. Probeert AS Monaco nou transfersom te ontvangen om Falcao of tijd te trekken? De transfer van Falcao is nu al meer dan 45 dagen gaande.

 AS Monaco vice-voorzitter vertelt tegenover Franse media dat hij graag wil dat Falcao blijft. ,,Hij zit goed in zijn vel. Het is een speler van ons en we willen graag dat hij zijn contract respecteert. Hij zou een goede koppel vormen met Ben Yeder. Ik weet dat hij Champions League wil spelen, maar hij moet zijn contract respecteren. Ik denk niet dat we over dit onderwerp problemen krijgen,” aldus Petrov.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (10) 


+: 57
-: 0
R: 120
Level 3
+3

Ben er wel klaar mee met al deze transfergerucht en. Turkse media doet alsof hij een wereldvoetballe r is en de ballon d'or heeft gewonnen.


+: 3322
-: 10
R: 9046
Level 5

Albayrak die op de foto gaat terwijl nog niks zeker is, fans die al Gs shirt met Falcao kopen, maandenlang elke dag Falcao Gs da dit dat..

En straks weer de beschamende taferelen op het vliegveld als hij echt komt..

En Dan gek vinden dat niemand het Turkse voetbal serieus neemt..+: 8766
-: 0
R: 7807
Level 5

Gs yine babayı aldi :D


+: 716
-: 0
R: 2404
Level 5

Albayrak zie je hoe andere voorzitters hun hersenen gebruiken om de waarde van spelers te laten stijgen.

Shirtjes alvast verkopen, zeggen dat je hem gaat ophalen en met hem op de foto gaan bereik je juist het tegen overgestelde.


+: 55
-: 10
R: 185
Level 3
+1

Sinds burak weg is hebben jullie problemen met jullie spits. Koop gwn falcao en een jonge spits.
Met falcao kunnen jullie wel nog 1 of 2 jaar. En in die 2 jaar moet je die jonge speler een beetje speelminuten geven zodat hij beetje kan wennen. Na 2 jaar is dat jullie vaste spits voor jaren :facpal: kan fatih dat niet denken ofzo.


+: 32
-: 0
R: 96
Level 2
+1

Jij snapt het+: 3322
-: 10
R: 9046
Level 5

Je bedoelt het Mario Gomez/Cenk Tosun model waar Cenk achter Ba en daarna achter Gomez is gegroeid en uiteindelijk verkocht voor 25 miljoen.


+: 1943
-: 0
R: 4609
Level 5

Sjonge jonge, jongens wat zijn wij ongeduldig zeg! Mocht Falcao komen dan krijgen we wel een melding van BeIn of dergelijke applicaties.


+: 716
-: 0
R: 2404
Level 5
+1

Dat is dus het hele ding. Er zijn inmiddels al 56 meldingen gemaakt dat hij heeft getekend :facpal:


+: 3322
-: 10
R: 9046
Level 5
+1

Hahahaha dit is geen soapserie meer, dit is een drama. Ik ben benieuwd naar het einde van deze Film.

Albayrak krijgt in ieder geval de Oscar voor de slechtste mannelijke bijrol.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen