Officieel: Monaco huurt Islam Slimani van Leicester City


aslimon
Monaco heeft zich voor komend seizoen verzekerd van de diensten van Islam Slimani. 

De 31-jarige Algerijnse aanvaller wordt voor één seizoen gehuurd van Leicester City, met aankoopoptie. Dat bevestigden bronnen die zich dicht bij de club vinden. Slimani legde dinsdag zijn medische testen af in het prinsdom. Hij heeft in Leicester nog een contract tot medio 2021.

De Algerijn kende in het seizoen 2013-2014 zijn absolute doorbraak bij Sporting Lissabon, onder de vleugels van huidig Monaco-coach Leonardo Jardim.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (6) 


+: 3322
-: 10
R: 9046
Level 5
+2

Floptransfer

Als ze deze gast beter vinden dan Falcao, dan weet je wel hoe ver Falcao is achteruitgegaan.

En daar gaan die achterlijke Fransozen 5 mil per jaar exl. tekengeld en bonusen aan betalen. Die is straks 37.


+: 1365
-: 0
R: 1722
Level 5
38

Falcao is beter dan jullie gehele lompe elftal bij elkaar.

Dat je Falcao zijn naam durft op te nemen in je belachelijke reactie, zo een speler zien jullie vogeltjes alleen maar in jullie dromen in jullie elftal of op OSM.

Hersenloze hond+: 3322
-: 10
R: 9046
Level 5
+1

Wahahahahah 38 is de leeftijd van Falcao.

Begrijpend lezen is moeilijk he

Waarom denk je dat Monaco hem wil dumpen? Niet omdat ie nog zo goed is..
Hij is al 34 en versleten, maar jij zit wss net als je medefans met natte slipje te wachten tot hij komt terwijl je clubje hier een zwaar finbancieel risico neemt.. Falcao is namelijk niet alleen versleten maar vaak geblesseerd.

Bij ons hebben de laatste Jaren spelers als Pepe, Adriano, Mario Gomez etc gespeeld die alles gewonnen hebben wat los en vast zit, van Champions League tot EK dus wat je zegt is onzin met je Europa League spits Falcao


+: 32
-: 0
R: 96
Level 2

Ik vind je soms heel provocerend overkomen, maar inhoudelijk geef ik je bijna altijd 100% gelijk. Dit is gewoon schandalig.


+: 32
-: 0
R: 54
Level 2

Ik weet niet waarom maar mijn gevoel zegt dat Slimani ineens heel goed gaat spelen daar.


+: 32
-: 0
R: 96
Level 2

Dat denk ik ook. Deze buitenlanders zien de Superlig ook als een soort "snel-geld" competitie waar ze gewoon ff snel geld willen opstrijken in Europa waar je ook nog eens Europees speelt & waar voetbal heel erg leeft.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen