"Als Falcao naar Turkije komt, dan ....."


roddalega
Hugo Rodallega, de aanvaller van Denizlispor heeft na de gewonnen wedstrijd tegen Galatasaray de onderstaande uitspraken gedaan tegenover BeinSports.
"De reden dat ik met Falcao praat is omdat wij vrienden zijn. Wij zijn heel goed bevriend. Hij is een grote voetballer. Hij is heel erg succesvol geworden. Als hij komt, zal hij snel aan Turkije wennen en hier grote successen boeken. Natuurlijk heb ik gezegd dat hij moet komen, hij gaat samen met zijn familie een besluit nemen, ik heb hem verder niet onder druk gezet dat hij moest komen."
Artikel delen met vrienden:


Reacties (5) 


+: 1943
-: 0
R: 4609
Level 5

Falcao: Wie de fuck ben jij?


+: 62
-: 10
R: 183
Level 3
+1

Ze zijn beiden Colombianen :facpal:+: 1943
-: 0
R: 4609
Level 5

Ik weet ook wel dat beide heren Colombiaans zijn. Hij hoeft hem toch niet te kennen of te spreken omdat ze beide het zelfde nationaliteit hebben of wel soms.


+: 18522
-: 0
R: 21308
Level 6

Klopt, dat zei hij tegen Abdurrahim Albayrak.


+: 2
-: 0
R: 13
Nieuw
+1

leuk voor galatasaray en Super lig Fener zamaninda cok yildiz getirdi : roberto carlos meirelles kuyt anelka okocha van persie nani

galatasaray : drogba sneijder hagi

besiktas : guti quaresma simao gomez

trabzonspor : 5kg hamsi

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen