"Die foto met Radamel Falcao heb ik niet vrijgegeven, maar ..."


albayrakfalcao
Abdurahim Albayrak, vicevoorzitter van Galatasaray heeft na de verloren wedstrijd tegen Denizlispor de onderstaande uitspraken gedaan.
"Wij misten een aantal spelers, onze nieuwe spelers konden niet spelen. Feghouli is geopereerd, hij had een steen in zijn nieren. Vanaf volgende week gaan wij aan een serie zeges beginnen. Wij zijn met AS Monaco een vriendenclub geworden. Binnenkort komt de voorzitter van Monaco ook naar Turkije. Wij gaan dan samen met Mustafa Cengiz uit eten. Wij gaan voortaan eerst met Monaco praten als wij spelers gaan kopen of verkopen en daarna met andere clubs. Onze supporters hoeven zich 99% nergens druk om te maken. Die foto met Radamel Falcao heb ik niet vrijgegeven, maar een supporter. Die heeft hem per ongeluk vrijgegeven. Ik heb belangrijkere foto's in mijn handen. Er zijn verder geen problemen."
Artikel delen met vrienden:


Reacties (8) 


+: 3322
-: 10
R: 9046
Level 5

Wil iemand deze kneus een spreekverbod geven, wat een misselijke vent

Beschamend dat zo iemand je club vertegenwoordig t, maar ja Gs schaamt zich tegenwoordig toch nergens meer voor..


+: 70
-: 0
R: 249
Level 3
+1

Ik ben hier al een tijdje, maar had heel lang niet ingelogd. Niveau van de site is heel erg achteruit gegaan. Vroeger had je inhoudelijke en gerichte meningen over een bepaalde onderwerp. Waarom is dit zo erg veranderd? Galatasaray is kampioen geworden, klaar! Get over it.. Reageer inhoudelijk zodat iedereen kan meepraten. Wat voor mens ben je als je overal hetzelfde zet als 3 maanden terug onder elke GS topic. Gercekten anlamiyorum..

Ontopic: Ik vind dat we falcao moeten vergeten, want 30+ zoveel salaris is onnodig. Je hebt zat spelers die jonger en goedkoper zijn.+: 3322
-: 10
R: 9046
Level 5

Gs Sinan

Je reactie is respectvol dus ik reageer ook respectvol op jou

Maar wat je zegt is onzin.

Wij reageren zo op Gs omdat de maat vol is. Zoveelste keer dat de competitie is gemanipuleerd maar wat er einde van het afgelopen seizoen gebeurde zo erg heb ik het nog niet gezien.

Vat het niet persoonlijk op, maar je clubje is echt een criminele organisatie


+: 48
-: 100
R: 304
Level 3

Moderator: Alle reacties van deze gebruiker zijn geblokkeerd, omdat hij 100 of meer strafpunten heeft!


+: 1943
-: 0
R: 4609
Level 5

Het had niet mogen gebeuren, je mag gewoon niet verliezen vooral je eerste wedstrijd! Ik ben er wel tevreden over, misschien dat de gehypte spelers en bestuursleden waaronder Abdurrahim Albayrak zijn werk eens goed gaat doen ipv poseren!

Ik heb nog steeds wisselvallige gevoelens over Falcao. Het is een grote speler, hij kan wat betekenen op Europese podium en shirts verkoop maar daar buiten is en blijft het een oude voetballer. Je kan met dat geld ook even in jonge voetballers investeren en dan de vruchten daar van eten op een lange termijn.


+: 17
-: 100
R: 125
Level 1

Moderator: Alle reacties van deze gebruiker zijn geblokkeerd, omdat hij 100 of meer strafpunten heeft!+: 70
-: 0
R: 305
Level 3

Hij heeft andere belangrijke foto's in handen net zoals hij die VAR-beelden in handen heeft.


+: 32
-: 0
R: 96
Level 2

Band met AS Monaco beloofd wel wat goeds InshAllah.

Maar ik hoop oprecht dat Falcao niet komt.
Zelfs in de eredivisie lopen er nuttige spelers rond, wrm moeten we persee een speler kopen met naam.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen