Shaqiri: "Nooit een aanbieding van Galatasaray gehad"


ashaqiri
Xherdan Shaqiri maakt zich niet druk om zijn beperkte speeltijd bij Liverpool. 

De aanvaller heeft geen basisplek in het elftal van Jürgen Klopp: De Zwitser heeft er vertrouwen in dat hij meer aan spelen zal toekomen en dat Liverpool dit seizoen meer prijzen kan gaan pakken.

Shaqiri draagt tegenwoordig het shirt van Liverpool. Ihlas Haber Ajans zocht de aanvaller na het duel tussen Liverpool en Chelsea op en sprak met hem over zijn club, zijn verleden en toekomst.

“Het was een geweldige wedstrijd. Ik ben blij dat we in Istanbul de Supercup hebben gewonnen. Turkije is een prachtig land om te wonen en ze hebben ook een interessante competitie. Er zijn een aantal grote sterke clubs met geweldige spelers. Ik ben momenteel blij bij Liverpool en de Premier League.

"Op een vraag over Galatasaray maakte Shaqiri het volgende bekend: “In voetbal weetje natuurlijk nooit wat er gaat gebeuren. Maar ik kan je wel eerlijk zeggen dat ik nooit een aanbieding heb gehad van Galatasaray,”aldus Shaqiri.

Shaqiri werd afgelopen jaren veel in verband gebracht met Galatasaray.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (3) 


+: 1890
-: 0
R: 4169
Level 5

Volgens de Turkse media had Galatasaray bijna een akkoord met Shaqiri, tot dat Bayern er tussen kwam. Dat zegt eigenlijk al genoeg over de Turkse media.


+: 1943
-: 0
R: 4609
Level 5
+1

Volgens de Turkse media had Fenerbahce ook een akkoord destijds met Belhanda, Sneijder, Feghouli en N'zonzi.+: 62
-: 10
R: 183
Level 3

Tjonge jonge hij zegt toch niets negatiefs? Waarom een sneer uitdelen?

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen