Leonardo Jardim: "Natuurlijk vertrouwen wij op Falcao"


falcaogs
Leonardo Jardim, de trainer van AS Monaco heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
"Falcao heeft deze week heel goed getraind en had er echt zin in. Hij heeft de afgelopen drie weken met ons getraind en is in vorm. Natuurlijk vertrouwen wij op hem. Hij kan goed opschieten met Wissam Ben Yedder en ik kan ze ook beide opstellen."

Ümit Davala, de hulptrainer van Galatasaray heeft gisteren Falcao op Instagram geunfollowed. Er gaan berichten rond dat de transfer naar Galatasaray toch niet door zal gaan.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (13) 


+: 74
-: 0
R: 308
Level 3

Wat ga ik lachen als Falcao gewoon bij Monaco blijft


+: 748
-: 0
R: 2450
Level 5

Moet je nagaan dat er mensen zijn die een shirtje hebben gekocht in de GS store met zijn naam erop. Albayrak met hem op de foto is gegaan.

instagram.com/.../...+: 1389
-: 10
R: 3057
Level 5
+1

misschien komt hij als meerdere GS fans pijplippen laten spuiten


+: 231
-: 0
R: 419
Level 3
+1

Dit lijkt me volkomen logisch, we willen voor de speler geen transfersom betalen en Monaco probeert aan de hand van diverse uitspraken via de media de druk op te voeren. In tegenstelling tot bjk die een schuld heeft opgebouwd van 50 miljoen afgelopen seizoen wil dit bestuur dus niet klakkeloos met geld gaan smijten en trapt hier niet in..


+: 748
-: 0
R: 2450
Level 5

Laat me raden, je bron is een Galatasaray instagram pagina?

Galatasaray (doe wel even annual)
reuters.com/.../...

Besiktas
investing.com/.../...

We boeken al jaren winst. Kan zijn dat we in 2019 misschien verlies zullen draaien. Maar jullie gaan boeken al jaren verliezen en gaan recht de afgrond in. Kijk alleen jullie salarishuis. Backup plan Riva is er ook niet meer.


+: 1213
-: 10
R: 2340
Level 5
+1

Ik geloof niet dat hij komt. Volgens mij was hij zelfs nooit van plan om te komen. Hij heeft Galatasaray gebruikt om een contractverleng ing te forceren bij Monaco.+: 3378
-: 10
R: 9188
Level 5

Ja ze zijn al 2 maanden bezig, Albayrak gaat foto’s met hem nemen maar nog steeds is er geen transfer.

Je kan best gelijk hebben..

Monaco wil miljoenen, managers willen miljoenen en Falcao wil miljoenen..

Zoals ik al eerder zei, Gs speelt Russisch roulette, deze toplam maliyet is echt ver boven hun petje


+: 275
-: 0
R: 490
Level 3

Mensen laten zich veel te snel gek maken. Helft van onze spelers zeiden zelfs "Come to GS" via Insta. Albayrak neemt een foto met hem, architect van hun nieuwe huis neemt een foto met hem, zijn vrouw verblijft in een hotel op dit moment. Hoeveel aanwijzingen heb je nodig?

Ahmet Bulut heeft ook net bevestigd dat er niks aan de hand is. Ze willen hem nog 1x opstellen en dan een 2e spits halen begin volgende week. Dit zegt de man die alle weken aan de transfer werkt. Zijn woorden. Volgende week komt hij gewoon. Punt.


+: 3378
-: 10
R: 9188
Level 5

Sommigen zeggen dat ze keihard gaan lachen als Falcao niet meer komt, anderen doen stoer en denken dat Falcao zeker is en hij elke week een hattrick gaat maken..

Ah Turk futbolun haline bak

Turkiye nin sampiyon yapilmis rezil takimi, avrupa da giden gelen den dayak yemis takim, milyonlarca para harciyor ama siradan takimlardan hala dayak yiyor..

11 yabanciyla yine Turkiyeyi rezil etmeye devam

Böyle kafayla gelismemiz cok zor

Insallah Besiktas ve Trabzon genclere sans vermeye devam eder


+: 275
-: 0
R: 490
Level 3

Ozan Kabak doet de groeten. We hebben ook vier 2000-plussers opgenomen in de selectie dit jaar. Wie weet krijgen we nog een Ozan.

Misschien moet je wat luider zijn over Basaksehir die zelfs minder dan ons presteert. 2x verliezen van de Griekse nummer 2 en met 10 buitenlanders.+: 3378
-: 10
R: 9188
Level 5

Ga je Gs nu met een onervaren club als Basaksehir vergelijken?

Als je kijkt wat Turkse clubs uitgeven is het schandalig wat we presteren in Europa.

Besiktas was daar de laatste jaren een uitzondering in anders hadden we allang geen directe CL plek meer..

Ik heb het niet alleen over Gs, ook Fener en Trabzon hebben de laatste jaren honderden miljoenen gespendeerd aan spelers maar 0 gepresteerd.

Wij hebben onder Fiko een positieve balans qua transfers maar ook wij hebben met transfers als Love en Lens volledig gefaald terwijl we eerder op jonge spelers moesten mikken..

Het is toch genieten om zo een Dorukhan en Güven te zien groeien? Meer van dat aub, dat is onze redding.


+: 500
-: 0
R: 1836
Level 5

Ga gewoon voor een goedkopere spits zoals Samatta Falcao is inmiddels ook alweer 33 en gaat veel geld kosten er zijn zat spitsen op deze aardbol met die oudjes beginnen we te lijken op Bjk Fc bejaardenclub


+: 1213
-: 10
R: 2340
Level 5

Samatta zal je uiteindelijk duurder uitkomen, je betaalt een transfersom van 10+ miljoen en niemand zal er een truitje van kopen.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen