Zaakwaarnemer Diagne: "Wij lezen de transfergeruchten en sommigen zijn waar"


diagne
Simon Laurelli, de zaakwaarnemer van Mbaye Diagne heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
"Wij lezen de transfergeruchten en sommigen zijn waar. Maar, ik heb de hele maandag samen met Mbaye Diagne doorgebracht. Niemand heeft gebeld en er is ook geen bod gekomen."

Er gingen geruchten rond dat Spartak Moskou 10 miljoen euro had geboden aan Galatasaray voor Diagne.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (5) 


+: 274
-: 0
R: 455
Level 3

Steven Nzonzi hayırlı olsun.


+: 1890
-: 0
R: 4169
Level 5

N’Zonzi yatmis demekki, iyi.+: 3322
-: 10
R: 9046
Level 5

Ik betwijfel dat Spartak of een andere Europese club 10 mil gaat bieden, maar dat ter zijde.. Deze man verdient ook nog bijna 3 mil per jaar..

Die jongen gaat nergens heen..

Toen ik dat zei bij zn transfer zaten bepaalde Fransen meteen butthurt te springen, maar een half jaar later wil iedereen deze ´gol krali´ die Gs ´kampioen´ gemaakt heeft wegschoppen..

Ra ra hoe kan dat?


+: 274
-: 0
R: 455
Level 3

Omdat hij door Falcao weinig zal spelen.


+: 717
-: 0
R: 2407
Level 5

Is het daarom verstandig om een Falcao te halen als je Mitroglu nog hebt en voor Diagne 13!! Miljoen hebt betaald maar nog niet hebt weggedaan?

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen