'Galatasaray start onderhandelingen met Inter'


amrios
Jao Mario hebben we dit seizoen nog niet gezien in het shirt van Inter. Het team speelde deze zomer wel al enkele oefenwedstrijden, maar de Portugees ontbrak telkens op het appel.

Maar ook Internazionale richt zijn vizier op mogelijke alternatieven. Volgens Sportitalia willen de Nerazzurri nog een middenvelder binnenhalen en mag Jao Mario op vertrekken.

De Turkse topclub zou al in gesprek zijn met Inter om Jao Mario. De Portugese international kan op huurbasis verkassen naar Galatasaray. De 26-jarige middenvelder kwam in 2016 over van Sporting Lissabon voor 40 miljoen euro over.

Naast Galatasaray zijn ook AS Monaco, Bayer Leverkussen en Leipzig in de markt voor de middenvelder.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (4) 


+:
-:
R:
Nieuw

ik zeg DOEN !!!!!!!!!!!!!!! !


+: 740
-: 0
R: 1383
Level 5

Zo dat jullie weer al jullie geld aan salarissen vern3uken en de ffp even langskomt?

:bz: :bz: :bz:+: 1943
-: 0
R: 4609
Level 5

Het bestuur weet natuurlijk niet waar ze rekening mee moeten houden etc, denk dat ze jou beter kunnen binnenhalen wijsneus.


+:
-:
R:
Nieuw

Ik heb een beetje genoeg van al die transfergerucht :rodekaart: :rodekaart:

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen