Belangrijke mededeling

 

'Galatasaray doet huurbod van twee miljoen op Fred'


afeed
De link tussen Galatasaray en Fred is opnieuw sterker geworden. De Turken zouden de middenvelder willen huren van Manchester United.

Galatasaray heeft twee miljoen euro over om komend seizoen gebruik te maken van de diensten van Fred. Dat melden diverse Turkse kranten vandaag. Bij United komt de Braziliaan van 30 miljoen euro weinig tot spelen en mag hij vertrekken. De Engelsen hebben te veel spelers in haar selectie.

Het bod zou al bij United op tafel zijn gelegd door Galatasaray. De club wil tevens een optie bedingen waarvoor Fred aan het eind van het seizoen voor twaalf miljoen euro definitief kan worden overgenomen.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (1) 


+: 1195
-: 10
R: 2248
Level 5

Middenveld Belhanda-Donk-F red zou wel wat zijn. Mag meteen komen.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen