Sneijder: "Ik ben gestopt met voetballen"


asneedo
Wesley Sneijder heeft aangekondigd dat hij is gestopt met voetballen.
In een video-interview op de website van FC Utrecht lijkt de middenvelder de knoop definitief door te hebben gehakt. „Ik ben gestopt met voetballen”, zo meldt hij terloops.

Wesley Sneijder heeft in stilte een punt achter zijn voetballoopbaan gezet. De 35-jarige middenvelder maakte dat besluit wereldkundig nadat bekend werd dat hij is toegetreden tot de businessclub van FC Utrecht. Hij zat sinds deze zomer zonder club.

De geboren Utrechter besloot onlangs een skybox in de Galgenwaard te huren. Sneijder gaf daarop een toelichting en meldde en-passant dat zijn profcarrière erop zit.

"Mijn gevoel voor de stad is groot. Nu ik ben gestopt met voetballen, wil ik een mooie plek hebben om mijn herinneringen te delen", zei hij voor de microfoon van FC Utrecht TV.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (3) 


+: 236
-: 0
R: 886
Level 4

Onze toekomstige trainer na hagi( persoonlijk wil ik hagi nog 1 keer zien bij gs)


+: 53
-: 0
R: 116
Level 3

Op wat baseer jij dat hij onze toekomstige trainer is? Heeft hij al ervaring als trainer bij een club dat hij nu al genoemd wordt voor een toekomstige trainer? En trouwens weet jij wel wat we allemaal hebben meegemaakt met Hagi als trainer dat jij hem weer terugwilt? En wat heeft hij in die tussentijd allemaal bereikt als trainer dat jij hem terug wilt zien? Denk aub 2x na voordat je wat zegt.+: 1942
-: 0
R: 4608
Level 5

Denk ook even 2 keer na voordat je op iemand in gaat! FegouuA zei alleen "toekomstige" dat kan over een jaar zijn kan ook over twintig jaar zijn. Misschien bouwt onze kabouter wel ervaring op tot die tijd.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen