"Als ik nu zie dat er steeds meer Turkse voetballers in Europa spelen ...."


fatihterimdenkt1
Fatih Terim, de trainer van Galatasaray heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan tegenover Tuttosport.
"De reden dat wij destijds de buitenlanderlimiet hebben verkleind is om een poort naar Europa te openen voor Turkse voetballers. Als ik nu zie dat er steeds meer Turkse voetballers in Europa spelen, maakt mij dat gelukkig. Dat Cengiz Ünder bij AS Roma steeds meer speeltijd krijgt, dat Hakan Çalhanoğlu een belangrijke speler is voor AC Milan, trouwens ik ben de eerste persoon die hem voor het nationaal elftal heeft laten spelen. Het is een feit dat Juventus alle zeilen in handen heeft in Italië. Fiorentina verdient veel meer. Het is een geweldige stad. Ik vind Federico Chiesa ook een goede voetballer."
Artikel delen met vrienden:


Reacties (10) 


+: 696
-: 0
R: 2355
Level 5
+2

Alle Turken naar Europa en Afrikanen en Syriers naar Galatasaray(+mh k&tff&feto).


+: 72
-: 0
R: 271
Level 3

Je bent de populatie van Frankrijk vergeten. Neyse, hoeveel spelers heeft Ziekenhuistas aangetrokken dit seizoen?+: 48
-: 100
R: 304
Level 3

Moderator: Alle reacties van deze gebruiker zijn geblokkeerd, omdat hij 100 of meer strafpunten heeft!


+: 236
-: 0
R: 886
Level 4
+1

Kkr egoist. Deze man heeft 0 kennis over voetbal


+: 48
-: 100
R: 304
Level 3

Moderator: Alle reacties van deze gebruiker zijn geblokkeerd, omdat hij 100 of meer strafpunten heeft!


+: 236
-: 0
R: 886
Level 4
+2

Broer ik volg gala al 13 jaar. Met het spel wat ze het afgelopen 3-4 jaar latem zien. Kan ik niet meer genieten van voetbal. Er is geen systeem in ons voetbal daarom geef ik fatih terim ook de schuld. Hij had 2 jaar, nog steeds zie ik geen voetbal. Ik denk persoonlijk ook dat we zonder fatih terim nog steeds zo spelen.+: 688
-: 0
R: 1291
Level 5
+2

Fegouua, jij bent een echte man. Je bent een van de weinige gsli die realistisch is, jullie hebben meer fans zoals jij nodig#FATIHTERIMISTIFA


+: 34
-: 0
R: 131
Level 3

Kben geen blinde Terim-blazer, maar ja als hij weggaat hebben jullie weer zogenaamd kans om kampioen te worden he. Droom verder.


+: 3180
-: 10
R: 8751
Level 5

Hahaha deze kebabci stelt zelf 11 afrikanen op en gaat praten over Turkse spelers bij buitenlandse clubs..

:facpal:


+: 1942
-: 0
R: 4608
Level 5

Hij zegt toch ook niets over de Turkse spelers in Turkije? Het is toch absurd als je bij een X werkgever niet geaccepteerd wordt omdat er te veel buitenlanders zijn. Ik hoef echt geen Turkse spelers zoals Sercan Yildirim, Tarik Camdal etc waar torenhoge bedragen voor gegeven wordt omdat er buitenlanders limiet is.

Neem als voorbeeld Cengiz, ik durf te zweren dat als hij bij Besiktas, Fener of Galatasaray zou spelen dat hij een vaste waarde zou zijn. Je hoeft er voor geen limiet te hebben. De goeie spelers breken toch door.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen