Falcao: 'Beleving Turks voetbal veel intenser'


afaako
Radamel Falcao kan loopbaan in Istanbul vervolgen.

Galatasaray heeft contact met het management van Radamel Falcao. De aanvaller van AS Monaco staat open voor de interesse uit Turkije, maar heeft aanbiedingen uit China en Saudi-Arabië ook op zak. De Colombiaan maakte interessante uitspraken tegenover Colombiaanse media.

“De beleving van voetbal in Turkije trekt me aan. In Turkije en Argentinie is het voetbal meer resultaatgericht. Lang niet iedere ploeg wil het spel maken, hier hebben ze een andere definitie van wat mooi en belangrijk is. Fantastische belevenis en dat trekt me aan. Het kan goed uitpakken voor mij. Momenteel ben ik alle aanbiedingen aan het bekijken en ik denk dat ik er binnen enkele dagen uitkom.

"Wat ik wel weet is dat de Turkse supporters heel fanatiek zijn. Totdat ik een contract heb getekend kan ik momenteel niets zeggen over mijn transfer. Ik wil wel in Europa blijven,” aldus Falcao.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (5) 


+: 46
-: 0
R: 146
Level 3

Ik juich deze transfer wel toe, mits diagne verkocht wordt, met verlies maakt niet uit

Falcao met zijn voetbalbrein is sowieso een pluspunt voor dit Gala


+: 78
-: 0
R: 319
Level 3

Er is zojuist een foto gedropt op Twitter.. Klik er maar op (: twitter.com/.../...+:
-:
R:
Nieuw

ASLAN
sen ligi maar nog belangrijker CL herkezi korkutursun !!!!!!!!!

baster canim !!!!!
:gs: nr1:


+:
-:
R:
Nieuw

Ik verwacht niet veel van Falcao. Zakkenvullen geblesseerd raken 6 maanden out. Volgende jaar problemen met bestuur en fans niet in vorm weggegooid geld. Ayni van Persie gevalletje. Beter geld investeren in jeugdopleiding.


+: 1213
-: 10
R: 2337
Level 5

Ik snap niet dat mensen Van Persie een flop noemen. Heeft toch om en bij de 40 doelpunten gescoord bij FB, waaronder bijna in elke derby. Als Falcao hetzelfde doet ben ik echt al tevreden.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen