'Galatasaray doet bod van 1,5 miljoen op Bakayoko'


abak
Galatasaray wikt en weegt de tijdelijke komst van Tiemoué Bakayoko, met een eventuele optie tot koop. De middenvelder, een van de duurste aankopen ooit van Chelsea, heeft geen toekomst in Londen. 

Chelsea betaalde in de zomer van 2017 liefst veertig miljoen euro aan AS Monaco voor Bakayoko. De 24-jarige middenvelder is daarmee de op vijf na duurste aankoop uit de historie van The Blues. Die transfersom kon hij in zijn eerste seizoen in Londen niet waarmaken, vervolgens ging hij op huurbasis naar AC Milan.

Galatasaray bestuurslid Şükrü Hanedar is vandaag naar Londen vertrokken om met te onderhandelen met Chelsea. De Turkse topclub wil Bakayoko huren met optie tot koop. Er is een huurbod van 1,5 miljoen euro gedaan op Bakayoko. Meer info volgt..
Artikel delen met vrienden:


Reacties (4) 


+: 18529
-: 0
R: 21353
Level 6
+4

Al sana duvar, Seri-Bakayoko. Prima CL kwaliteit en zelfs teveel voor onze competitie. Als deze transfer ze lukt, kan ik het alleen maar applaudisseren.


+: 28
-: 0
R: 144
Level 3

Deze man is een tank !
hoop dat hij komt en dan nog een goede spits, maar niet die cocaïne boer ik denk echt dat die direct geblesseerd gaat worden dus in de vuilbak ermee zoek een talent volle jonge speler plaats van die cocaïne boer+: 275
-: 0
R: 480
Level 3
+1

Echt een dodelijk middenveld met hem erbij, maar waarschijnlijk voor een jaartje. Weet niet of ik dat zie zitten. Heel het middenveld herbouwen volgend jaar. Maar je kan moeilijk nee zeggen.

Trouwens, Fransman met Afrikaanse afkomst. Niet alleen wij gaan los als hij voor ons tekent. Dat is duidelijk.


+:
-:
R:
Nieuw

wodiiiiii deze man is BEEST MAN !!!!!
hadi GS canim haal hem op :gs: :gs: :gs:

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen