Falcao: 'Als ik zelf een club kon kiezen, zou ik meteen naar Sampdoria gaan’


afeghurs
Monaco - Sampdoria 1-0, met een winnende goal van Falcao (die nog even wilde scoren voordat hij naar Galatasaray gaat?). 

Het hoogtepunt was toch vooral de sfeeractie van het uitvak. 85% van de toeschouwers waren doriani. Trouw publiek waardoor het geen moment stil was.

Radamel Falcao na de wedstrijd: 'Als ik zelf een club kon kiezen, zou ik meteen naar Sampdoria gaan. Wat een heerlijk publiek om voor te spelen. Die fans klappen zelfs als je tegen hen scoort.'
Artikel delen met vrienden:


Reacties (7) 


+:
-:
R:
Nieuw

als deze week niks bekend word komt hij vast NIET MEER !!!
ENE DEZE DAGEN max tot zondag en zoniet gelijk opzoek naar andere
topspitsen waardig voor CL !!!! haal anders samatta

:gs: CL


+: 731
-: 0
R: 2438
Level 5

Dag 342 Falcao tekend voor Galatasaray, KAP melding komt morgen.+: 5049
-: 0
R: 9753
Level 5

Deze man komt echt niet naar gs


+: 275
-: 0
R: 478
Level 3

Evet renktaşlar Falcao hayırlı olsun o zaman.


+: 3367
-: 10
R: 9175
Level 5

Sampdoria > Gs


+:
-:
R:
Nieuw

soso dan is sampdoria dus 10x een GROTER clubje dan bjk !!!!+: 0
-: 0
R: 1
Nieuw

voor de mensen die denken dat Falcao niet komt, check zijn instagram. Hij volgt nu niet alleen de spelers van GS, maar ook mensen die bij de staff zijn betrokken. Ook vind hij nu video's leuk die met cimbom te maken heeft. Ik denk dat er al een akkoord is, een dezer dagen zal het bekend gemaakt worden. Ondanks zijn leeftijd en het nooit terug kunnen komen op zijn oude niveau nog altijd een zeer dodelijke speler voorin. Cimbom heeft met hem erbij een zeer gevaarlijke voorhoede.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen