Ahmet Bulut erkent: 'Ik heb met Falcao gesproken'


ahmeets
Radamel Falcao staat nog altijd hoog op het lijstje van Galatasaray, zo meldt onder meer Sabah maandag. 

De aanvaller van AS Monaco werd eerder al veelvuldig gelinkt met een overstap naar Galatasaray en naar verluidt heeft de Turkse topclub de wens om Falcao te halen nog niet opgegeven.

Het is niet de eerste keer dat Falcao in verband wordt gebracht met Galatasaray. Naast de club uit Istanbul zouden ook onder meer FC Porto en Valencia interesse hebben in de Colombiaan. Galatasaray zou aan een jaarsalaris van 5,5 miljoen euro plus transfersom van 3,5 miljoen euro genoeg hebben om de concurrentie te slim af te zijn en AS Monaco te verleiden tot een verkoop.

Zaakwaarnemer Ahmet Bulut erkent in gesprek met TRTSPOR dat Falcao op de radar staat van Galatasaray. De belangenbehartiger heeft zelfs al een of meerdere gesprekken gevoerd met zijn zaakwaarnemer Jorge Mendes en Falcao zelf. "Ik kan momenteel niets zeggen. We zijn bezig om Falcao aan te trekken. Ik denk dat de transfer binnen 3 a 5 dagen duidelijkheid krijgt, aldus Ahmet Bulut.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (7) 


+:
-:
R:
Nieuw

ZOU GEWELDIG ZIJN MAAR:
enkel zie ik het somber:
diagne ve mitrooglou satilmak ve gitmek lazim VE MONACO BIR YENI FORVET ALACAK SONRA FALCAO GELEBILIR PFFFFFFFF PATLADIK BEHHH hadi tigre GEL ASLAN OL YAVVVVVVV

mocht hij komen schiet hij er zeker min 20 ofzo erin !!!!


+: 253
-: 0
R: 978
Level 4

Hoe kan je dit goedkeuren?
5.5miljoen jaarsalaris voor ee 34 jarige die je niet eens kan doorverkopen ofzo.+: 1213
-: 10
R: 2337
Level 5
+1

Zulke transfers geven je naamsbekendheid en betalen zichzelf terug. Shirtjesverkoop gaat de pan uitswingen, tribunes gaan zichzelf vullen, onze CL wedstrijden zullen meer uitgezonden worden door buitenlandse media. We zullen ook eens verder geraken dan de 1/16de finales van de EL ofzo. Ik weet nog dat al onze CL wedstrijden werden uitgezonden door de NOS omdat we Sneijder hadden.


+: 78
-: 0
R: 319
Level 3

En Drogba! Daarom kwam Gala gewoon op NOS ipv Barca ofzo hahahaha.


+: 740
-: 0
R: 1383
Level 5
+1

Alex Telles, bro, me vinger schoot uit waardoor ik je per ongeluk een + gaf.


Geef hem nu terug :bz:


+: 1213
-: 10
R: 2337
Level 5

3yildizbjk, al sanada bi like :P+: 11524
-: 0
R: 11724
Level 5

Onze mogolen gaven 4,5 miljoen aan Slimani dus 5,5 is normaal.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen