'Galatasaray opent gesprekken met Everton om Cenk Tosun'


acookle
Galatasaray is in de zoektocht naar een nieuwe spits uitgekomen bij Cenk Tosun.
Er gaan geruchten rond dat de transfer van Radamel Falcao voor 80% rond is, maar mocht de transfer afketsen dan wil Terim Cenk Tosun in zijn team hebben.

De Turkse spits staat momenteel bij Everton onder contract. Volgens Sporxmag hij echter worden verhuurd. Cenk Tosun speelde eerder bij Besiktas en maakte nogal indruk in de Champions League. Zijn doelpunten leverden hem een transfer naar de Premier League, maar bij Everton kon hij de supporters en de technische staf niet overtuigen. 

Galatasaray wil Cenk voor een jaar huren en biedt de speler een jaarsalaris aan van 3 miljoen euro.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (9) 


+: 26
-: 0
R: 104
Level 3

Turkse spelers doen altijd of ze zo loyaal zijn, maar zodra ze het salaris zien knikken ze anders.


+: 3367
-: 10
R: 9175
Level 5
+2

Terim zou het wel willen, en hij zal wel goed kunnen slijmen, maar de kans dat dit gebeurt is 0%

Cenk zal dit nooit en te nimmer overwegen, want als hij terug naar Turkije komt weet hij dat de deur van Besiktas altijd open staat..

Deze jongen is een Besiktasli in hart en nieren en in tegenstelling tot veel andere spelers is eer en trots voor hem het belangrijkste.. Daarom zou hij nooit voor een andere club van de grote 3 kunnen spelen, en al zeker niet het corrupte eer-loze Gs.

Hier steek ik mijn hand voor in het vuur+: 26
-: 0
R: 104
Level 3

Kijken of die ook aan besiktas denkt als ze hem niet kunnen betalen en bij everton op de bank wegrot. En ef nadenken hij gaat ook echt aan besiktas denken als die het salaris ziet.


+: 3367
-: 10
R: 9175
Level 5

Ik denk dat ik duidelijk ben geweest..
Zijn contract bij Everton loopt nog tot 2022 of zo, hij gaat nooit en te nimmer naar Gs. Zelfs als Gs veel meer salaris zou bieden als Besiktas zou deze jongen eerder terug naar Besiktas gaan..


+: 151
-: 0
R: 254
Level 3

Büyük konusma, beloof je de website te verlaten als de transfer doorgaat? Je zegt dat er 0% kans is, dus je loopt geen risico.


+:
-:
R:
Nieuw

enige die EERLOOS EN KARAKTERLOOS IS BEN JIJ :-* :-*

je kan ook zonder beledigingen praten over de GROOTSTE/SUCCES VOLSTE CLUB in
:tr:+: 3367
-: 10
R: 9175
Level 5

Dat beloof ik zeker, mijn woord is genoeg. Gaat nooit gebeuren.

Sukru-Gs, kon dat maar jongen. Zonder al die oplichting en dubieuze praktijken zou ik als eerste Gs feliciteren, maar met al die corruptie is dat helaas niet zo.


+: 231
-: 0
R: 418
Level 3

Leuke speler voor op de bank..


+:
-:
R:
Nieuw

GOEDE SPELER MAAR ik las op vele sites dat hij waarschijnlijk een operatie moet ondergaan aan zijn knie en er min 3 maanden ofzo UIT IS
tja dan is het NIET HANDIG en anders zou ik geen nee zeggen

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen