Galatasaray wint oefenwedstrijd tegen Panathinaikos


ademo
Galatasaray heeft de oefenwedstrijd tegen Panathinaikos winnend afgesloten.

De Turkse topclub won in Turk Telekom met 2-1 van de Griekse club Panathinaikos. Galatasaray was gedurende wedstrijd de betere partij. Doelpunten kwamen van Adem Büyük en Ryan Donk. 

Ook de nieuwe transfer Emre Mor kreeg in de tweede helft speelminuten van Fatih Terim.
Basiself Galatasaray:
Okan Kocuk, Mariano, Marcao, Luyindama, Nagatomo, Donk, Seri, Belhanda, Jimmy Durmaz, Babel en Adem Büyük
Artikel delen met vrienden:


Reacties (7) 


+: 275
-: 0
R: 490
Level 3

Twee vragen. Waarom speelde Seri zo verdedigend en waarom speelde Donk zo aanvallend?

Trouwens, Adem > Falcao

En Jimmy is ook een beest.


+: 1213
-: 10
R: 2340
Level 5

Leuke wedstrijd. Adem heeft me aangenaam verrast met zijn werklust en draait aardig mee in deze ploeg. Babel en vooral Jimmy waren uitstekend. Belhanda en Seri lijken me er nog niet klaar voor. Seri stond enorm laag wat hem duidelijk niet lag, maar Donk in een aanvallende rol is wel verrassend goed, mede door zijn fysiek. In mijn ogen is een nieuwe middenvelder geen topprioriteit.

En oh ja, we moeten echt stoppen met Emre Mor zo de hemel in te prijzen. Hoe egoïstisch kan een speler zijn? Als het een Afrikaan was, werd hij allang uitgefloten. Maar op Turkse dribbelaars wordt er altijd gegeild.

Over de jongeren, met die Erencan wordt het niks. Het enigste wat die jongen kan is lopen. Dan zie ik liever Ali Yavuz spelen. In Yunus zie ik ook weinig progressie. Maar Atalay is echt een parel. Die jongen is 18 en speelt zo volwassen, alsof het al zijn 200ste wedstrijd ofzo is.

Op naar Akhisar, hedef 23.+: 275
-: 0
R: 490
Level 3

Eindelijk iemand die hetzelfde denkt over Erencan. Die wordt alleen geprezen omdat hij 17 is. Hij heeft ons verder vrij weinig laten zien. Lijkt me weer zo een joch dat Terim per se wil laten spelen zodat hij weer iemand ontdekt kan hebben.


+: 740
-: 0
R: 1390
Level 5

Knap hoor.


+: 5053
-: 0
R: 9768
Level 5
+1

Grieken waren beter. Jammer voor de grieken.


+: 5365
-: 0
R: 6596
Level 5
+1

Galatasaray heeft terecht gewonnen en speelde ook beter.

(Enige turkse team die hun oefenwedstrijde n heeft gewonnen.)+: 704
-: 10
R: 1148
Level 5

En ook de enige Turkse team die al zijn Europese wedstrijden verliest.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen