VIDEO: Wie is beter? Emre Mor of Deniz Türüç?


aturos
Emre vs Deniz - de waarheid over wie de betere statistieken heeft in hun voetbalcarriere.

De twee supersterren behoren opnieuw tot de favoriete spelers, maar wie presteerde statistisch beter tijdens het afgelopen seizoen drie seizoenen.

Een groot deel van het verhaal kan worden afgeleid uit de individuele statistieken van de spelers, maar even belangrijk is hoe de spelers hun team hielpen te presteren en prijzen te winnen.

Deniz Turuc(26) Statistieken, Super Lig, Eredivisie, Keuken Kampioen
In totaal 244 wedstrijden gespeeld 36 doelpunten en 34 assists gemaakt. De speler heeft 48 gele kaarten en 2 rode kaarten ontvangen.
Emre mor Statistieken(22), La Liga, Superligaen, 1 Bundesliga
In totaal 71 wedstrijden gespeeld 4 doelpunten en 8 assists gemaakt. De speler heeft 6 gele kaarten en 1 rode kaart ontvangen.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (7) 


+: 151
-: 0
R: 254
Level 3

Waar blijft de topic/samenvatt ing van GS - Panathinaikos?


+: 56
-: 10
R: 189
Level 3

Ik denk emre maar ik hoop dat Deniz het beter gaat doen+: 5049
-: 0
R: 9753
Level 5

Türünç beter natuurlijk


+: 5735
-: 0
R: 9098
Level 5

Momenteel is Türüc de betere transfer, daar kan niemand wat op zeggen.


+: 71
-: 0
R: 176
Level 3

Emre Mor kost ons in 1 jaar 1,4 miljoen euro. Buiten dat is Emre Mor een betere transfer. Deniz? Go Ahead Eagles en Kayserispor. Typisch die speler wat Yusuf kan opvolgen bij Trabzon.


+: 756
-: 20
R: 1620
Level 5

Emre is 22 en deniz is 26, wat een vergelijking zeg..+: 500
-: 0
R: 1836
Level 5

Hoe kun je Emre mor vergelijken met Deniz Turuc?! Emre mor is een talent die een top speler kan worden genoeg potentie. Deniz is gewoon een brood voetballer waar totaal geen potentie in zit hij zit al op zijn niveau eerlijk gezegd zie ik hem ook mislukken bij Fb

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen