'Nantes in gesprek met Olympique Marseille om Mitroglou'


akoose
Kostas Mitroglou kwam afgelopen winter met veel hoop op huurbasis over van Olympique Marseille.

De Griekse aanvaller wist echter de verwachtingen niet waar te maken. Volgens het nieuws van L’Equipe heeft Fatih Terim groen licht gegeven op het vertrek van Galatasaray Kostas Mitroglou. 

Verwacht wordt dat Kostas Mitroglou naar de Franse club Nantes gaat vertrekken. Nantes zou momenteel in gesprek zijn met Olympique Marseille om Mitrouglou definitief over te nemen voor 5 miljoen euro.

De gesprekken verlopen positief volgens de Franse media. De Griek heeft nog een huurcontract tot medio 2020 bij Galatasaray. Meer info volgt..
Artikel delen met vrienden:


Reacties (2) 


+: 169
-: 0
R: 676
Level 4

Beter gaat die weg en laat gs een jeugdspeler doorstromen die als wissel ze minuten kan pakken en in de jeugd ze wedstrijden speelt anders blijven we sukkelen met spelers die bijna pensioengerecht igd zijn amk


+:
-:
R:
Nieuw

pfffff wat was hij belangrijk tegen akshar hahahaha
bijna hartaanval LANNNNNN
verder is hij zeer ondermaats HELAAS YUNAN KARDAS

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen