'Als Falcao hier niet wil zijn mag hij bij een goed bod vertrekken'


olegs
Oleg Petrov rekent er niet op dat Falcao blijft, maar we willen hem ook niet kwijt luidt zijn bericht. 

De vice-voorzitter maakt er geen geheim van dat Falcao wil vertrekken en de manager wenst daar aan mee te werken mits er voldoende geld op tafel komt.

"Ik weet niet wat er met Falcao zal gebeuren. Wij hebben hem nodig. Er zijn veel clubs die met Falcao praten. Hij is onze aanvoerder en een van onze beste spelers. Zodra wij geen goede bod ontvangen, mag hij nergens heen.

"Ik heb al vaker gezegd dat als een speler hier niet wil zijn en een club geld voor hem wil betalen dat we snel een akkoord hebben", aldus Petrov tegenover Franse media.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (4) 


+: 275
-: 0
R: 478
Level 3

Z'n vrouw volgt een Turkse architect en liked huisdesigns uit Istanbul. Falcao zelf volgt opeens Muslera en liked een post van 433 over ons.

Denkt dat we best wel dichtbij zijn.


+: 46
-: 0
R: 146
Level 3

Waarschijnlijk moeten ze afwachten tot dat diagne weg is gegaan, ik vermoed als dat gebeurt, ze falcao zo snel mogelijk zullen melden+: 35
-: 30
R: 102
Level 2

FETULLAH GULEN HOCA EFENDINIZ LANNN !!! :gs:


+:
-:
R:
Nieuw

adam kus ADAM OL
jou 3e rangs clubi heb meer FETO LEDEN dan ons !!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!
:tok: :tok: :tok:

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen