Voorzitter Galatasaray: "Wij hebben 6 voetballers gehaald ...."


mustafacengiz
Mustafa Cengiz, de voorzitter van Galatasaray heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
"Wij hebben 6 voetballers gehaald. Vandaag hebben wij de transfer van Luyindama afgerond. Dit is een serieuze transfer, hij speelde op huurbasis bij ons, nu hebben wij zijn transfersom overgenomen. Gisteren hebben onze jeugdspelers heel goed gepresteerd. Iedereen heeft gezien wat er gebeurt als Galatasaray een versnelling hoger gaat. Falcao? Wij praten met heel veel spelers. Een transfer verrichten doet je niet op een dag, maar duurt een lange periode. Wij proberen alles te doen volgens de normen van Galatasaray. Sommige managers proberen hun spelers aan ons aan te smeren, zodat ze naam kunnen maken in de Champions League. Wij hebben nog een maand. Markt is heel duur. Het is niet wat het lijkt. Emre Mor en Deniz Türüç? Wij gaan de beste spelers halen voor Galatasaray. Als het zover is, dan laten wij dat jullie weten."
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen