"Die geruchten heb ik ontvangen, maar er is nog geen concreet bod'


adziz
De interesse in Deniz Turuc lijkt momenteel nog niet concreet. De aanvaller van Kayserispor staat in de belangstelling van Fenerbahce, Besiktas en Galatasaray, maar een bod is er nog niet gedaan.

"Die geruchten heb ik ook ontvangen, maar er is nog steeds geen officieel bod geweest", zegt Kayserispor voorzitter Erol Bedir tegen BeinSports. "Zolang er geen bod is, hoef ik daar niet over na te denken en is Deniz met heel veel plezier speler van Kayserispor.

"Of we ervoor opensta? Ja, natuurlijk! Wij hebben duidelijk aangegeven aan de clubs dat wij de transfersom zullen verlagen als er een akkoord wordt bereikt tussen beide partijen. Uiteindelijk moet Deniz eruit komen,” aldus Erol Bedir.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (5) 


+: 740
-: 0
R: 1383
Level 5
+1

Ik hoef deze vieze hakemsarayli niet te zien bij BJK


+: 136
-: 10
R: 540
Level 4

Deze man is sowieso gsli, kun je aan zn lelijke kop zien.+: 71
-: 0
R: 176
Level 3

@Yildiz3 als je hem al lelijk vindt, hoe lelijk zou jij dan wel niet zijn? Lelijke stinkrat! Ik ruik je vanaf hier. :-*


+: 300
-: 0
R: 894
Level 4

:facpal: Heb een beetje respect voor deze Enschedeër. Hij is ook GS'li maar in zijn hart is hij FB'li. Hoop dat hij de juiste keuze maakt en zijn carriere een boost geeft. Dat gaat niet gebeuren als je nog jaren door gaat bij Kayserispor.


+: 136
-: 10
R: 540
Level 4

Wat respect? Deze gast speelt heel vies tegen ons en tegen gs is die nergens te bekennen.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen