Abdurrahim Albayrak: "Diagne hoeft niet weg"


adiil
Abdurrahim Albayrak denkt nog altijd dat Mbaye Diagne kan blijven bij de Turkse topclub. De Senegalese aanvaller gaat niet voor weinig geld weg, stelt de vice-voorzitter in BeinSports.

“Het is niet zo dat we Diagne verplicht moeten verkopen. Wanneer wij denken dat we het juiste bedrag krijgen mag hij vertrekken. Er zijn een aantal clubs in de markt voor hem, maar dat wil niet zeggen dat wij hem gratis wegdoen.

"We geven pas een akkoord wanneer we het juiste bedrag voor hem ontvangen. Het laatste woord is toch van Fatih Terim. Wij onderhandelen momenteel met clubs over de transfer van Diagne,” aldus Albayrak tegenover BeinSports.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (8) 


+: 3327
-: 10
R: 9056
Level 5

Hahah de bedragen die ze willen gaan ze nooit krijgen voor deze amateur.. Die 13 miljoen is in de vuilnisbak..

Het is nu of nooit, volgend seizoen raak je deze gast helemaal niet kwijt want dan zien zelfs de grootste pipos zoals Vrattier in dat deze gast er niks van kan


+: 11516
-: 0
R: 11710
Level 5

AAHAHH Albayrak is letterlijk een clown. Ga verder met TFF chanteren. Waar zijn de bewijsmateriale n? Je had ze toch in handen.+: 3327
-: 10
R: 9056
Level 5

Heeft ie ook, maar ze hebben Gs geholpen zoals afgesproken dus dat materiaal is vernietigd natuurlijk.


+: 62
-: 10
R: 183
Level 3

Moet jij je laatste centen in je spaarpot niet doneren aan fener ol ??


+: 169
-: 0
R: 676
Level 4

Nou de grootste clown van Turkije is Ali koc dat hebben we vorig seizoen kunnen zien met dat sms campagne


+: 55
-: 0
R: 95
Level 2

Waarom verwijderd tv steeds mijn reacties jonge sanki birsey dedik. Zionisten+: 717
-: 0
R: 2407
Level 5

Volgens slisser hoeft hij niet weg maar willen ze hem wel verkopen voor 13 miljoen wat ze zelf hebben betaald. Volgens mij hebben alle andere clubs gezien dat hij een ballon is en dat Gala er pijnlijk achter is gekomen. Nu wilt niemand hetzelfde bedrag leggen dus zegt hij dat hij niet weg hoeft.


+: 26
-: 0
R: 104
Level 3

Tuurlijk genoeg clubs die hem willen, genoeg clubs die dommer zijn als turkse clubs zoals in saudi en china. Deze pipo verkopen ze zeker met gemak voor 13 mil.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen