Abdurrahim Albayrak: "Ja, wij hebben contact met Falcao, maar…


afall
Falcao staat tot nader order nog steeds op de loonlijst bij AS Monaco, maar het gonst opnieuw van de geruchten rond de Colombiaanse aanvaller. Niet alleen FC Porto, maar ook Galatasaray zou in de running zijn om Falcao binnen te halen.

Galatasaray bestuurslid Abdurrahim Albayrak maakte tegenover ASpor het volgende bekend over de stand van transfers.

“Ons doel is Diagne te verkopen. Er zijn zijn acht clubs in de race om de handtekening van Diagne. Over Radamel Falcao kan ik je het volgende zeggen. Er is contact met Falcao, maar er is geen akkoord", benadrukte Abdurrahim Albayrak donderdag bij ASPOR.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (9) 


+: 3367
-: 10
R: 9175
Level 5

8 clubs in de race voor Diagne :lol: :lol: :lol: :lol:

Wie neemt deze Albayrak nog serieus, smerige tandloze oplichter


+: 78
-: 0
R: 319
Level 3
+3

Jij slaat sws pagga op GS topics, neem aan dat je een fetish hebt. Je bent 9 van de 10 keer als eerste met een reactie, a.u.b doe wat nuttigs met je leven.+: 3367
-: 10
R: 9175
Level 5
+2

Ik heb sinds einde vorig seizoen een nieuw levensdoel:

Dat is nooit maar dan ook nooit laten vergeten wat voor oplichtingsprak tijken Gs heeft gedaan om hun ‘titels’ te behalen.

De namen van Bulent Yildirim, Umit Ozturk, Serkan Cinar en Suat Arslanboga mogen nooit meer vergeten worden


+: 78
-: 0
R: 319
Level 3
+1

Hahahaha, toen de VAR tijdens BJK - GS tegen Gala een penalty gaf 2/3 min later nadat er zogenaamd een hands was hoorde ik je niet? Niemand in de 16 daar ging zeuren om hands? En VAR komt opeens bemoeien terwijl er rustig verder gevoetbald werd? Dus echt alleen GS is “geholpen”?

En wat kunnen wij FANS er aan doen dat Galatsaray kampioen is geworden door de bottle-job van Basaksehir en dramatische fouten van de scheidsen?

Heel de dag zoek je het op bij ons, als het je zo erg tegen zit: schrijf een mail aan de tff en bestuur van Galatasaray.


+: 731
-: 0
R: 2438
Level 5

Je vergeet dat hij een slissende oplichter is.


+: 231
-: 0
R: 418
Level 3
+1

Ik vraag me dus werkelijk af wie jouw hier nog serieus neemt man, je lult maar wat raak..mijn advies: ga hulp zoeken+: 231
-: 0
R: 418
Level 3
+2

Deze vogels zijn grappig man, Jullie mogen dromen om zo een voorzitter aan het roer te krijgen, deze man is met hart en nieren voor de club bezig..Kunnen menige voorzitters een voorbeeld aan nemen!


+: 731
-: 0
R: 2438
Level 5

Je vergeet een ding... hart en nieren + iemand van Federasyon.


+: 740
-: 0
R: 1383
Level 5

@Atakan

Dramatische fouten van de scheidsrechter??

Voor die hele wedstrijd begon was het in penssalvania en bij de tff bekend dat de scheidsrechter die “dramatische fouten” zou maken

Voor de competitie begon wisten de tff en de mensen in pennsylvania het ALLANG

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen