"Er valt pas serieus te praten over een overgang wanneer we een bod ontvangen”


aderviso
De transfergeruchten rond Halil Dervisoglu blijven maar aanhouden. Ook na Besiktas en Trabzonspor heeft Galatasaray zich nu gemeld voor de negentienjarige spits van Sparta.
De Turkse club voerde onlangs overleg met een delegatie van de Rotterdamse club.

Technisch manager Henk van Stee van Sparta bevestigt de berichtgeving vanuit de Turkse media. ,,Ja, het klopt dat we een gesprek hebben gevoerd met Galatasaray”, zo laat Van Stee weten. ,,Maar, en daarin val ik in herhaling: er valt pas serieus te praten over een overgang wanneer we een bod ontvangen waarmee wij kunnen leven. Dat is tot dusver niet gebeurd.”

Wat het bedrag is waarvoor Sparta Dervisoglu wil laten gaan, wil Van Stee niet zeggen. Naar verluidt is dit tenminste 2.5 miljoen euro, exclusief een fors doorverkooppercentage mocht de spits een volgende transfer maken. Dervisoglu ligt nog tot medio 2021 vast
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen