'Jorge Mendes eist 18 miljoen euro salaris voor Falcao'


afalcos
AS Monaco lijkt serieus te moeten vrezen voor een vertrek van Radamel Falcao.

De spits gaat binnen enkele dagen samen met zijn zaakwaarnemer Jorge Mendes met de club in gesprek over zijn toekomst, meldt Franse media.

Falcao heeft zijn zaakwaarnemer speciaal naar Frankrijk gehaald om duidelijkheid te krijgen over een eventuele transfer. Het is een publiek geheim dat de Colombiaanse international het niet naar zijn zin heeft bij AS Monaco en een transfer wel ziet zitten. 

Een salaris van ruim 18 miljoen euro zonder bonussen schrikt enkele clubs toch wel af. De Colombiaan wil een 3-jarige contract en een jaarsalaris van 6 miljoen euro zonder bonussen. Falcao heeft nog een contract tot medio 2020 bij As Monaco. Toch zou Galatasaray concreet in de markt zijn voor de 33-jarige Falcao. 

Naast Galatasaray tonen Atletico Madrid en Valencia ook interesse in Falcao.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (4) 


+: 71
-: 0
R: 177
Level 3

Gewoon niet meer dan 5 miljoen per jaar (mits hij gratis is) en 1+1 contract. Hopelijk doet die het eerste jaar goed. Dan kan die nog 1 jaar waarschijnlijk bij ons. Hebben we voor 5/10 miljoen een spits met wereldklasse ervaring.


+: 748
-: 0
R: 2450
Level 5

Hij weet dat Galatasaray bestuurders dom zijn. Verbaast me niks als ze een akkoord bereiken 6 miljoen per jaar voor 3 jaar ex bonussen.+: 35
-: 0
R: 116
Level 3

Misschien moet je de feiten afwachten voordat je dingen gaat roepen op basis van geruchten?

Galatasaray laat zien met hun 4e ster dat ze gewoon de juiste transfers doen.

Ondanks dat ze jarenlang de hoogste schulden hebben.


+: 231
-: 0
R: 419
Level 3

Laten we lekker afwachten wat er gaat gebeuren..er kan nog van alles gebeuren.. dit zijn tot nu toe nog speculatie’s..

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen