Bijna officieel: Transfer Falcao naar Galatasaray in afrondende fase


sondakikags
Het begint er met de dag meer en meer op te lijken dat Ramadel Falcao voor een transfer van AS Monaco naar het Turkse Galatasaray gaat kiezen.
Naar verluidt zijn zaakwaarnemers Ahmet Bulut en Jorge Mendes al gespot in Frankrijk, waar ze de laatste puntjes op de i zou gaan zetten. Er gaan zelfs berichten rond dat Galatasaray 7 miljoen euro gaat betalen voor Falcao. Meer info volgt ...


 falcaogsv2
Artikel delen met vrienden:


Reacties (15) 


+: 5735
-: 0
R: 9105
Level 5

Als ze 7 miljoen voor hem gaan betalen dan is Diagne waarschijnlijk verkocht


+: 275
-: 0
R: 490
Level 3

Dat is salaris, geen transfersom.+: 3378
-: 10
R: 9188
Level 5

Gekkenwerk

Onder controle bij de Uefa, vorig jaar nog naar CAS en dan zo een salaris gaan betalen voor een versleten Falcao..


+: 62
-: 10
R: 183
Level 3
+3

Ulan bir kerede aglama..

Over elke speler die gelinkt wordt aan GS ben je negatief.

Als Bjk interesse had was het zeker een topper volgens jou.


+: 231
-: 0
R: 419
Level 3
+3

Deze jongen is vroeger vaak gepest op school denk ik..


+: 3378
-: 10
R: 9188
Level 5

Waar zeg ik dat hij geen topper was? Was zelfs een van mijn favoriete spitsen, maar is echt versleten..

Dat jij dat niet inziet is gewoon dom

Zou niet willen dat hij in deze staat voor zoveel geld naar Besiktas kwam+: 748
-: 0
R: 2450
Level 5

Daarom hoop ik dat de deal doorgaat, dit soort transfers hebben Gala in eerste plaatst de problemen ingeholpen. Supporters en bestuur is nog dommer dan een ei dus die staan te juichen maar zullen over een paar maanden als een boer met kiespijn lachen om deze transfer.


+: 2
-: 0
R: 31
Level 1

Jullie BJK fans doen alsof niemand goed is in de super lig maar als ze bij jullie spelen wejoww ze zijn ineens de beste. Was daar voor nog nieuws misschien gaat hij naar GS staan de reacties hier vol met hij is slecht. Ik snap jullie logica niet. Ga gewoon weg dan.


+: 11
-: 0
R: 60
Level 2

Want jij vindt 7 miljoen op jaarbasis uitkeren aan een spits van 33 terwijl je torenhoge schulden hebt wel goed beleid?

Dit is wederom een prestige transfer van vergane glorie en door dit soort transfers gaat de Superlig nooit kunnen concurreren met competities als de Primeira Liga terwijl die potentie er wel is.


+: 2
-: 0
R: 31
Level 1

Wacht maar over 10 jaar GS is de helft van schulden kwijt door Mustafa Kapi en de rest die komen van de jeugd. Alleen iets langer de spelers houden. En ik snap je punt. Maar zo moet het wel. Aangezien Diagne toch weg gaat weer 14 mil en volgend jaar Falcao weer weg.+: 71
-: 0
R: 177
Level 3

7 miljoen euro op jaarbasis, geloof je het zelf Mootje? Als ze iets meer bijleggen kan het bestuur Samatta kopen. Denk even na. Ons bestuur gaat voor de beste deal en zeker na een flop aankoop als Diagne. Je moet weten dat we altijd een goeie spits hebben gehad binnen 2 jaar. Vorig seizoen hadden we 'pech' maar onze spits was topscorer!? Nu komt insh. een goeie spits. Met 'goed' bedoel ik; eentje die alles voor Galatasaray over heeft. Falcao kan dat wel worden. Verkoop Diagne, haal Cuellar en Falcao, 2 Colombianen.


+: 11
-: 0
R: 60
Level 2

@GomisFAN In het scenario dat jij schetst moet echt alles goed blijven gaan.
- jeugdspelers moeten zich blijven ontwikkelen en hun potentie behalen.
- Galatasaray moet de groepsfase van de CL blijven halen en Turkije mag haar plaats in Europa daarbij niet verliezen, anders kom je in een positie dat ook de kampioen play-offs moet gaan spelen.

Is toch een risico wat je neemt. Uiteindelijk vind ik het persoonlijk zonde dat je een Turks talent verkoopt om Diagne te halen om vervolgens Diagne te verkopen om daarmee te kunnen voldoen aan de salariseisen van Falcao. Idem voor Fenerbahçe, Elmas wordt verkocht puur om aan de salarissen te kunnen voldoen van spelers zonder restwaarde. Eeuwig zonde.


@Katona ik weet het niet, nu met China als concurrent moet er wel een hoog salaris worden uitgekeerd. Met alleen het vooruitzicht van spelen in Europa red je het niet, ben ik bang. Also, in het artikel wordt gesproken over 7 miljoen of (in een ander artikel) 6 miljoen pj met een 3 jarig contract excl. bonussen, dat is hetgeen ik op reageer. Denken dat een voormalig wereldtopper alles voor Galatasaray over zou hebben is natuurlijk ijdele hoop en ietwat naief.

Verder ben ik het met je eens dat 7 miljoen veel beter besteed kan worden, echter zouden dat geen prestige transfers zijn en daarom ook minder waarschijnlijk, helaas.

Ha, don’t Mo me and don’t Mike me. xd


+: 26
-: 0
R: 104
Level 3

Dan ken jij colombianen nog niet, die vechten voor hun tenue wat ze aan hebben geennturkse mentaliteit.


+: 11
-: 0
R: 60
Level 2

Sorry, ik ben niet heel erg familiair met de Turkse mentaliteit. Ik ben het Turkse voetbal een beetje gaan volgen sinds 2006, denk ik. Toen Lugano naar Fenerbahçe vertrok en Alex er al speelde. Daarvoor is de enige wedstrijd in clubverband die ik gezien had Arsenal - Galatasaray, en dat was alleen omdat mijn vader uitgenodigd was in het stadion. Verder was ik veel te jong om daar nog wat van te weten. WC 2002 was ik ook nog te jong eigenlijk, maar daar werd toch ook voor elke meter gevochten? EC 2008 sowieso.

Enfin, denk dat dat per speler anders is. Falcao zou zich ongetwijfeld nog willen bewijzen in de CL, of hij dat ook wil in de Superlig betwijfel ik. Ik hoop het in ieder geval. Neemt niet weg dat die miljoenen veel beter geinvesteerd (hadden) kunnen worden.

Wel grappig, bij ons speelt juist het beeld dat Turkse voetballers hun (in sommige gevallen) gebrek aan talent juist enorm compenseren met strijdkracht en trots. Jij ziet dat duidelijk anders.


+: 9
-: 0
R: 48
Level 1

vallah geliyor lan amk. ligi sikecez resmen

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen