Belangrijke mededeling

 

'Genk weigert verhuur en eist transfersom van Galatasaray'


alysam
Bij Racing Genk houden ze best rekening met een vertrek van hun goalgetter Ally Samatta. 

De Tanzaniaanse international geniet belangstelling van Galatasaray. De trainer wil dat het bestuur voluit de kaart van Samatta trekt!

Radamel Falcao kwam ook in beeld. Fatih Terim maakte echter aan de clubleiding duidelijk dat hij Samatta verkiest boven Falcao. Galatasaray zal dan wel met een ander en beter bod voor de dag moeten komen. 

Ze gaven aan Samatta te willen huren, met een optie tot definitieve aankoop. Het lijkt onwaarschijnlijk dat Genk in zo’n scenario mee zal gaan. Volgens Turkse media is een hoger bod in voorbereiding.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (5) 


+: 3187
-: 10
R: 8789
Level 5

Waarom zouden ze hun basisspeler en topscorer verhuren?

‘Terim verkiest Samatta boven Falcao’

Dit lijkt me verstandig maar weet niet of ik dit moet geloven. Falcao is een naam, maar totaal versleten. Samatta kan nog doorgroeien


+: 66
-: 0
R: 298
Level 3
+1

Sorry maar een club als Genk kan weinig zeggen als we 3+9 bieden? Adamlar ne paraya oyuncular satti haberin yok. Zij hoeven echt niet akkoord te gaan met dat bedrag...+: 3187
-: 10
R: 8789
Level 5

Tam GZ iste

Hij praat alsof hij professor is in gebrekkig Nederlands

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen