“Emre Mor liegt constant en heeft mentale problemen”


emremorgs
Erik Alonso is behoorlijk boos op Emre Mor. De CEO van WBD Capital heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan tegenover Radyospor.
“Gisteren hebben wij een gesprek gehad met de sportief directeur van Celta Vigo. Emre Mor was ook aanwezig. Ik vind zijn houding maar niets. Emre Mor gaat waarschijnlijk niet naar een andere club. Emre Mor liegt constant. Tegen iedereen. Ik had voor hem een plan gemaakt voor Galatasaray. Wij zouden 1,7 miljoen euro vragen aan Galatasaray. Hij heeft mij buitengesloten en 500.000 euro gevraagd aan Galatasaray/ Hij zei dat hij kosteloos kon vertrekken bij Celta Vigo. Celta Vigo heeft gezegd dat ze hem niet kosteloos willen laten vertrekken. Als ze hem verhuren, willen ze ook geld. Emre Mor heeft gelogen tegen Galatasaray en daarom zit de transfer nu helemaal vast. Emre Mor heeft zonder dat hij tegen ons iets heeft gezegd, gesproken met Beşiktaş. Hij zei dat hij bij Beşiktaş wou spelen. De bestuursleden van Beşiktaş hebben hem afgewezen. Hij heeft serieus mentale problemen. Waarschijnlijk zal hij bij Celta Vigo blijven. Met deze voorwaarden zullen ze hem niet accepteren in Turkije.”

Emre Mor verdient 1 miljoen euro per jaar bij Celta Vigo.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (5) 


+: 11450
-: 0
R: 11639
Level 5
+1

Godzijdank dat die niet naar ons is gekomen. Probleemkind.


+: 26
-: 0
R: 102
Level 3
+1

Ik haat deze jongen echt heel erg, hoe kun je het nou zo erg verpesten. Als er een iemand is die hem nog succesvol kan maken is t terim maar zelfs dat zie ik niet gebeuren met die rare houding van deze jongen.+: 688
-: 0
R: 1294
Level 5
+1

Hij past perfect bij GS!!

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen