Galatasaray oefent in Italië tegen Fiorentina


gslogo2019
Galatasaray heeft bekendgemaakt dat ze in Italië een oefenwedstrijd gaan spelen tegen Fiorentina.
De wedstrijd wordt afgewerkt op zondag 11 augustus 2019 in het Artemio Franchi Stadion in Florance en zal om 21:00 uur gaan beginnen. Fiorentina is het afgelopen seizoen met 41 punten op de 16de plaats geëindigd in de Serie A. Voor trainer Fatih Terim is dit een emotionele wedstrijd, want de Turkse trainer was na het winnen van de UEFA beker de trainer van Fiorentina.

Galatasaray won op 8 augustus 2012 de oefenwedstrijd in het TT Arena stadion met 1-0 van Fiorentina.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (10) 


+: 2
-: 0
R: 31
Level 1

Hopelijk gaat dit een mooie wedstrijd worden!
En Falcao als hij er dan is laten spelen en Seri ook!
Dit jaar gaan mooie tijden voor de Super Lig worden.
Met Kruse, Seri die er zijn en Falcao en Filipe Luis die ook misschien komen.
Insh’Allah’ dat we allemaal ver komen in Europa.


+: 26
-: 0
R: 102
Level 3
+1

Mooie reactie!
Hopelijk gaan ze allemaal ver komen en pakken ze zoveel mogelijk punten voor turkije!
En hopelijk kopen de topclubs nog een paar goede spelers en kan trabzonspor zich bewijzen. Ik zie basak dit jaar gewoon op de 4/5 plek eindigen. Misschien toch goed dat basak het zo goed deed de afgelopen jaren. Zien tenminste de clubs in turkije dat ze zich snel moeten verbeteren. En hopelijk nemen ze trabzonspor als voorbeeld met meer jeugd spelen.+: 2
-: 0
R: 31
Level 1

Ja echt! insh’Allah’


+: 124
-: 10
R: 487
Level 3
+1

Wedden als gs tegen Stuttgart of Borussia Dortmund speelt 5 of 6 tegen doelpunten gaat krijgen. Kunnen we lekker genieten hoe gs weggespeelt word als je tegen hun speelt.


+: 2
-: 0
R: 31
Level 1

Jij bent echte chap mann. Ik ben voor iedereen uit Turkije als ze Europa spelen ben jij een misgunner tegen gala weer. Kom op als echte voetbal Turk gun je elke Turkse club. Dan moet je niet zo doen . Ik ben in europa toch ook voor bjk!


+: 2
-: 0
R: 31
Level 1

Gedraag je normaal een keer altijd haat tegen GS. Bjk heeft toch van malmoe verloren. Hun komen van oeras. En dan kom je weer van dat. Hopelijk gaat BJK wel voor komen in Europa. En jongens skip die misgunners+: 3184
-: 10
R: 8761
Level 5
+1

Je naieviteit en oprechtheid is heel mooi Gomisfan, houden zo.

Ik denk dat je nog niet zo oud bent..

De reden dat veel mensen Gs niks gunnen is omdat er in het verleden heel veel dubieuze praktijken en manipulatie is gedaan in het voordeel van Gs. Vorig seizoen was daar het toppunt van .. Ook de link met Fetö is een reden, veel Gs leden en ook
clublegendes hebben nauwe banden met Gülen. Hakan Sukur en Arif zitten zelfs in de USA.

Je moet het niet persoonlijk opvatten, heb zeker niks tegen fans zoals jij maar een club die zo een kampioenschap kado krijgt in dit corrupte land ga ik zeker niet steunen in Europa.

Vroeger dacht ik ook zoals jij maar na de gebeurtenissen van de laatste jaren is dat jammergenoeg veranderd.


+: 2
-: 0
R: 31
Level 1

Stuttgart is 16de geeindigt hoe kunnen ze tegen gala spelen domme! Laatste ding


+: 124
-: 10
R: 487
Level 3

Nee puur wat ze afgelopen seizoen geflikt hebben daarom hoop ik dat ze afgemaakt worden.


+: 26
-: 0
R: 102
Level 3

Laat m maar, heeft geen verstand van zaken. Jij begrijpt m tenminste wel, goed voor en niet zoals die ezels die andere clubs gaan steunen uit andere landen. Degene die allemaal op turkije willen schijten als t ze uitkomt, shit man hoe laag kun je zakken als supporter.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen